Ege ve Akdeniz yöresinden bir çok ünlü güreş devesinin mücadele ettiği etkinliğe Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, CHP’li Söke Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Arif Ceylan, Mehmet Çetinkaya, Söke Sebze ve Meyveciler Oda Başkanı Ümit Coşkun, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, Dursun Evren, Söke CHP ilçe yöneticileri m Kurulu Üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, çevre mahalle muhtarları, siyasi parti yöneticileri ve yaklaşık 7 bin güreşsever izledi. Bağarası Mahallesi stadıdan yapılan ve büyük ilgi gören güreşlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupasında Bodrum’dan Kanka ile Germencik'ten Beş Yıldız, arasındaki güreşler nefes kesti.
Sökeli Genç Deveci Süleyman Donduran’ın çatımı olan güreşte Kanka galip gelirken
şampiyon develerin kupalarını Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz vererek deve sahiplerini tebrik etti . Karakoz ödül töreni esnasında güreşseverlere seslenerek ”Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Topuklu Efe’nin size selam ve sevgilerini iletiyorum. Özlem başkanımız bu kültürün yaşaması gelecek kuşaklara aktarılması içim her zaman destek oluyor. Büyükşehir belediyesi olarak Hepinize hoş geldiniz diyor iyi seyirler diliyorum” dedi

GÜREŞTE, ALPASLAN'A DESTEK VERİLDİ


Karakoz ve Akkentli ; Geçtiğimiz günlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından kampanyasına destek verilen SMA hastası olan minik Alpaslan’a da geçmiş olsun dileklerinde sundu ve kampanyaya maddi destekte bulundular. SMA hastası 2 yaşındaki Alpaslan Bebek için deve güreşine katılan güreşseverler geçmiş yıllarda ücretsiz olan güreşlere ücret ödeyerek destek verdiler.