Sanatseverleri birbirinden farklı kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam Atabey Organizasyon, Türk tiyatrosunun sevilen oyuncuları Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu'nun sahnelediği Ölüm Bizi Ayırana Dek isimli komedi oyununu Nazilli’deki tiyatroseverler ile buluşturdu. Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro ve Konferans Salonu’nu dolduran vatandaşların unutulmaz bir gece yaşadığı iki perdelik oyun, izleyenleri kahkahaya boğdu.
Müzikle komedinin harmanlandığı oyunda tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu ile oyuncu ve komedyen Hakan Yılmaz’ın performansları ayakta alkışlandı. Yaklaşık 1.5 saat süren oyun izleyenlerden tam not aldı. Kahkaha tufanı yaşatan oyunun 15 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.30’da aynı salonda tekrar sahneleneceği öğrenildi.

OYUNUN KONUSU


Cansu ve Serdar, evlilik hayatı canlarına tak etmiş ve boşanmaya karar vermiş bir çifttir. Boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen bir kutlama partisine katılırlar. Ancak sabah aynı yatakta uyanırlar! Bir gece öncesine dair çok az şey hatırlayan Cansu ve Serdar’ı bekleyen asıl sürpriz, salondaki kanepede uzanmakta olan cesettir.

KATİL KİM?


Ne yapacağını bilemeyen çiftimiz bir yandan “Hangimiz katil?” sorusuna yanıt ararken, bir yandan da ilişkilerini, evliliklerini, geçmişlerini, kendilerini bulundukları noktaya taşıyan olayları yeniden değerlendirecek ve karşılarına çıkacak bambaşka sürprizlerle mücadele etmeye çalışacaktır.
Yazan: Murat Dişli, Alper Atalan, Zeki Enes Akkan, Ebru Cündübeyoğlu
Oyuncular: Hakan Yılmaz, Ebru Cündübeyoğlu, Volkan Aktan
Yöneten: Hakan Yılmaz
Yapımcı: Cengiz Şahin
Işık Tasarım: Umut Külen
Genel Koordinatör: Hanefi Bulut