Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ocak ayında genel kurula gidecek. Genel kurul öncesinde oda hizmet binasında basın toplantısı düzenleyen mevcut Başkan Hüseyin Yaman, yeniden aday olduğunu açıkladı. 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Yaman, ekibini de tanıttı.
Şimdiye kadar görevlerini en iyi şekilde yaptıklarının altını çizen Başkan Yaman, “Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın önümüzdeki yıl ocak ayı içerisinde seçimli olağan genel kurul toplantısını yapacağız. Esnaflarımız değerli oyları ile iki dönemdir bu şerefli ve onurlu görevi bize layık gördü. Biz de görevimizi, esnaflarımıza layık olarak hiçbir ayrım gözetmeksizin yapmanın haklı gururu içerisindeyiz. Ayrıca 5362 Sayılı Meslek Kuruluşları Kanunu gereği yaptığımız hizmet çalışmalarında, bizleri yalnız bırakmayan ve devamlı destekleriyle bizlere güç veren esnaflarımıza teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de tüm hizmetlerimizde, esnaflarımızı daha iyiye, daha refaha götürmek için çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içerisindeyiz. Bu anlamda tecrübeli, dürüst ve güvenilir ekibimizle tekrar göreve talibiz” dedi.


BAŞARILAR DİLEDİ


Kendisine rakip olan pideci esnaflarından Alaaddin Yamaç’a da başarılar dileyen Başkan Yaman, saygı ve sevgi içerisinde bir genel kurul geçirme temennisinde bulundu.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU


Üçüncü dönem için başkan adaylığını açıklayan oto kaporta işletmecisi Hüseyin Yaman’ın Yönetim Kurulu Mehmet Saçan (Oto yedek parça ticareti), Yüksel Bıçakçı (Süt ve süt ürünleri ticareti), Mutlu Güneri (Demirci), Hayati Balabanoğlu (Müzisyen), Madude Evin (Telekom bayii) ve Hasan Meydan’dan (Konfeksiyon işletmesi) oluştu. Denetim Kurulu’nda da Muammer Afacan (Kahvehane işletmesi), Arif Yardım (Çam fıstığı ticareti) ve Selçuk Orakçı (Ziraat aletleri imalatı) yer aldı.