Vali Hüseyin Aksoy’un katılımı ile İl Sağlık Müdürlüğü ve bağışçı Adviye Acun arasında “ Kuşadası Devlet Hastanesi Ertuğrul-Adviye Acun Hemodiyaliz Merkezi Yapımı” protokolü imza töreni düzenlendi. Törende İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz de hazır bulundu.

BİNAYA İHTİYAÇ VARDI

Kuşadası’nda hemodiyaliz merkezine ihtiyaç olduğunu belirten Vali Aksoy, “Yapılacak bina bölgede ihtiyacı olan hastalarımıza da önemli bir hizmet sunacak. Bu hem kendi vatandaşlarımız hem de dışarıdan ihtiyacı olan vatandaşlarımıza hizmet sunacak bir bina olacak. Ben değerli hayırseverimize teşekkür ederim. Böylesine önemli ve sağlık alanında ihtiyaç duyulan bir konuda bizlere destek oldukları için mutluyuz. En kısa zamanda yapımı gerçekleştirilerek Kuşadası’nda hizmete girmiş olacak. Hayırseverlerimizin yapmış olduğu bu katkıları önemsiyoruz. Ben tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bugün de bağışta bulunan Adviye Acun hanımefendiye teşekkür ediyorum. Kendisini kutluyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bu sürecin olgunlaşmasında katkısı olan İl Sağlık Müdürlüğümüzün, Kuşadası hastanemizin değerli yöneticilerine ve tabi ki en önemlisi de hayırseverlerimizin değerli ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda bunu hizmete kavuşturmanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

EŞİMİN İSTEĞİYDİ

Eşinin isteğini yerine getirdiği için çok mutlu olduğunu belirten bağışçı Adviye Acun ise, “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çok rahatladım bugün. Eşim çok istiyordu. Onun dediğini yaptım çok şükür. Bundan 4,5 sene evvel de Kuşadası’nda lise yaptık. Allah bunu da nasip etti” diye konuştu.