Geçtiğimiz yıllarda üst üste şampiyon olarak BAL’a yükselen ve daha sonra haklarını Efeler 09 Spor Kulübü’ne devreden Didimspor, yeniden sahalara merhaba dedi. Kulüp Başkanı Deniz Polat ve kulüp yöneticileri bir araya gelerek kulübün hedeflerini anlattı. İlçedeki bir mekanda gerçekleşen basın toplantısına Başkan Polat’ın yanı sıra kulüp yöneticilerinden Mustafa Teke, Ergin Yarıcı, İbrahim Tekindağ, Mehmet Çelik, Soner Şafak, Hasan Bayrak ve Kulüp Müdürü Özkan Caymaz katıldı.

“1. AMATÖR’DE MİSAFİR TAKIMIZ”


Kulüp Başkanı Deniz Polat kulüp olarak yaşadıkları süreci geride bıraktıklarını ifade ederek, “Spora katkısı olabileceği yönünde yönetimimizde, yeni yönetimle birliktelikle tekrardan sahada olmak istedik. O yüzden de derneğimizi yaklaşık 5-6 aylık süreçte tekrardan bu hale getirdik. Didimspor olarak bıraktığımız yerden sil baştan 1. Amatör’de burada da çok kısa bir sürede bir misafir olarak kalıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Yaşar hoca ile anlaştık. Kendisi de buranın değerli bir hocasıdır. Benim insan olarak da değer verdiğim biridir. Kendisine de başarılar diliyorum. Yeni bir yönetim kurulu kurduk, yönetiminde aramızda çok değerli insanlar var. Önceki yönetimden 4-5 arkadaşımız var; yeni 4-5 tane daha arkadaşımız daha var. Güzel bir anlayışla yola çıktık.” dedi.

“VİCDANIM RAHAT; GEÇMİŞLE İLGİLİ KONUŞMAYACAĞIM”


Polat 2-3 yılı kapsayan bir plan yaptıklarını ifade ederek, “Biz sadece bu sezon olarak değil önümüzdeki 2-3 yıllık planlanmasını yaparak iyi bir yönetimle güçlü bir yönetimle devam etmek istiyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Yaşanan süreçte bıraktığımız noktada herkes bir şeyler söyledi ama ben geriye dönüp gerçekten de bir şey konuşmak istemiyorum. Bizim yanımızda olan herkes neyin ne olduğunu hangi sebeplerden ötürü bırakmak zorunda kaldığınızı biliyor. Ben vicdanen rahatım o konuda bundan fazla da bir şey söyleyemeyeceğim. Geriye dönük olarak biz sahada olmak istiyoruz, bu seviyoruz bu işi maddi veya siyasi beklenti olmaksızın sporu seven bireyler olarak Didim’de hizmet etmek istiyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız kendi bütçesine göre destekler verecektir.” ifadelerini kullandı.

“SPOR KULÜPLERİNE DESTEK HAKKANİYETLE YAPILMALI”


Didim’deki spor kulüplerine hakkaniyetli şekilde destek verilmesini isteyen Polat, “Didim'deki bütün spor kulüplerine verilmesi gereken desteğin adaletli şekilde verilmesini istiyoruz. Tek istediğimiz hakkaniyetli adil bir paylaşım; bundan öte de bir beklentimiz yok. Herhalde bu da çok zor bir şey değil yani Didim’i yönetenlerden istediğimiz sadece ve sadece adil olmaları, sporu seven insanlara spora destek veren insanlara adilce yaklaşmaları. 22 tane oyuncumuz var şu anda takımda; kendi bünyemizde kalıyor. Bu hafta sonu maçlarımız başlayacak hocamıza güveniyoruz; iyi bir takım iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Ciddi disiplinli bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Mart ayının sonunda bu takım süper amatör takım olarak üst lige çıkacaktır.” dedi.