Nazilli Yeni Sanayi Mahallesi’nde hizmet veren Öz Karacasu Pide Salonu, kapalı ve açık alanlarıyla müşterilerini meşhur Karacasu pidesine davet ediyor. Nazilli kalitesi ve özel lezzetleriyle öne çıkan Öz Karacasu Pide Salonu işletme sahibi Mutlu İnanç, işini severek yaptığını ve hizmette sınır tanımadıklarını söyledi.

‘TÜM PİDE ÇEŞİTLERİMİZLE HİZMETTEYİZ’

Nazilli’de 2008 yılından bu yana pidecilik sektöründe emin adımlarla ilerleyen işletme sahibi İnanç, “2008 yılında pide salonunda çalışmaya başladım. Sonrasında kendi iş yerimi açtım. Tüm pide çeşitleriyle hem açık hem de kapalı alanda, ailelerin çocuklarıyla ve sevdikleriyle yemeklerini yiyebilecek bir yer tasarladık. Nazilli ve çevresinin ön plana çıkan bu eşsiz lezzetini en iyi hizmet anlayışıyla müşterilerimize sunmaya çalışıyoruz. En çok talep gören pide çeşidimiz kıymalı pidemiz. Tüm Nazillili hemşehrilerimizi iş yerimize bekleriz” dedi.

‘ÖNCELİĞİMİZ KALİTELİ HİZMET’

İşletmesinde önceliğinin kaliteli hizmet, bol malzeme ve hijyenik koşullar olduğunun altını çizen İnanç, “Uzun yıllardır pidelerimiz bone ve eldiven takan ustalarımız tarafından hazırlanırken, son zamanlarda ise ustalarımız ve çalışanlarımız koronavirüs tedbirleri kapsamında maske de takarak çalışmalarını sürdürüyor. Öz Karacasu Pide olarak hijyen ve kalite, bizim vazgeçilmez prensibimizdir. Koronavirüs tedbirleri kapsamında işletmemizin paket servisi ve gel-al hizmetleri devam etmektedir. Paket servisi yapan arkadaşlarımız da tüm önemlerini alarak siparişi el değmeden temiz bir şekilde müşterilerimize ulaştırıyorlar. Müşterilerimiz ile temas kurmadan pidelerini onlara ulaştırıyorlar” şeklinde konuştu.