Efeler Mahallesinde hizmet veren ve kısa adı AYKERDER olan Aydın Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, Pazar günü MHP heyetini ağırladı. MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu, Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MYK Üyeleri Deniz Depboylu, Ethem Sedef, Burak Pehlivan, Mehmet Ödevli, Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ve beraberindekilerden oluşan MHP Heyeti Karadenizliler Derneği yönetimi ve vatandaşlarla bir sohbet gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Rasim Kılıç, MHP heyetine ve orada bulunan herkese ekmek arası hamsi ikramında bulundu.

VATANDAŞ NEFES ALACAK

Dernek binasına yapılan ziyarette konuşan MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu, ekonomi ile ilgili sorulara da cevap verdi. Milletvekili Tamer Osmanoğlu, “Dünyada kimsenin beklemediği bir salgınla karşı karşıya kaldık ve tüm ülkeler gibi Türkiye de etkilendi. Elbette ekonomik sıkıntılarımız var, vatandaşımız bir asgari ücretle 40 kilo peynir alabiliyor. Sadece bizde mi Avrupa’da da ekonomik sıkıntılar var. Yeni yılda asgari ücret artacak, emeklilerimizin maaşı artacak vatandaşlarımız da rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

BİRİ HARİÇ TÜM SİYASİ PARTİLERE KAPIMIZ AÇIK

Ziyareti değerlendiren dernek başkanı Rasim Kılıç; “Aydın’da bir sivil toplum kuruluşu olarak, vatandaşlarımızın ve Aydın’ımızın sıkıntılarını biliyoruz. MHP heyetine bu sorunları aktardık. Bizim, Karadenizliler Derneği olarak, biri hariç siyasi partilere kapımız açıktır” ifadelerini kullandı.