Didim’de bir otelde düzenlenen programa, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MHP MKYK Üyesi Deniz Depboylu, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya, Ülkü Ocakları başkanları, Belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili ve davetli katıldı.

"SEÇİMLER TÜRKİYE'NİN KADERİDİR"


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programın açılışında konuşan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Adım Adım 2023, İl İl Anadolu programı kapsamında Aydın’da ziyaretler ve temaslarda bulunduklarını kaydederek 2023 yılında yapılacak seçimlerin Türkiye açısından önemine değindi. Alıcık, 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın iktidarının sürmesi gerektiğini kaydederek bu seçimler için ‘ben değil biz’ anlayışıyla çalışacaklarının mesajını verdi. Alıcık, “2023 seçimleri Türkiye'nin kaderidir ve bu kader Millet İttifakı’na bırakılmamalıdır.” dedi.
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu konuşmasına MHP Lideri Bahçeli’nin selamını ileterek başlarken Türkiye'nin stratejik önemine değinip bu anlamda 2023 seçimleri için İl İl Anadolu’yu gezerek Cumhur İttifakı’nın öneminin anlatıldığını dile getirdi. Konuşmaların ardından aralarında Didim Konyalılar Derneği Başkanı Selçuk Kütük, eski AK Parti yöneticileri Selman Güdül ve Naci Saygın’ın yer aldığı yeni üyelere rozetleri takıldı.