Kuyucak’ta, 1 Temmuz 2021’de başlayan alt yapı çalışmaları sonucunda 28 Ekim 2021’de doğalgaz Kuyucak’ın Beşeylül, Fatih ve Yeni Mahallelerdeki konutlarda kullanıma hazır hale geldi.
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ve Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz ile birlikte Yeni Mahalle’de doğalgaz bağlantısı yapılan ilk konut sahibi olan Aydanur Şenyayla’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

811 ABONEYE ULAŞTI

Başkan Ertürk, “İlçe Kaymakamımız Fehmi Sinan Niyazi ve Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz ile birlikte, İlçemiz Yeni Mahalle’de doğalgaz bağlantısı yapılan ilk evimize ziyarette bulunduk. Doğalgazın Şenyayla ailemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizde ilk etap üç mahallede 31 kilometre hat döşenmiştir. Güncel abone sayımız 811 olup hedef 3 bin162 potansiyel aboneye ulaşmaktır. Kuyucak’a yakışır hizmetler ile çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan devam ediyoruz” dedi.

SICACIK OTURUYORUZ

Konut sahibi Şenyayla ise, “Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ve belediye başkanımıza çok teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun. Allah, onları başımızdan eksik etmesin. Allah uzun ömür versin. İlçemize, evimize doğalgaz geldi. Çok mutluyum, sevinçliyim. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, bu hizmeti bize getirdiği için. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Ocakta kullanıyoruz, yemeğimizi yapıyoruz, kaloriferde kullanıyoruz. Sıcacık, tertemiz oturuyoruz. Bu güzel hizmete yapabilecek bir başkanımız vardı, sağolsun yaptı. Allah, ondan razı olsun” diyerek memnuniyetini dile getirdi.