Parti binasında Karacasu İlçe Başkanı Nuri Kısa ev sahipliğindeki törene İl Başkanı Adem Köse’nin yanı sıra, Alperen Ocakları Aydın İl Başkanı Ömer Gevaşli, BBP Nazilli İlçe Başkanı Emin Eser, Alperen Ocakları Nazilli İlçe Başkanı Alperen Kılıç, BBP Karacasu İlçe Yönetimi ve Alperen Ocakları Karacasu üyeleri katıldı. Yoğun bir katılımla güçlü bir mesaj verilen törende partiye üye olan isimlere parti rozetleri ve görev belgeleri İl Başkanı Adem Köse tarafından takdim edildi.

“ALLAH HEPİMİZİN YOLUNU AÇIK ETSİN”


Kısa bir açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Nuri Kısa, “Bugün burada partimize katılan isimlere parti rozetlerini takmak ve yönetim kurulunda yaptığımız görev dağılımı sonucu görev belgelerini takdim etmek üzere toplandık. Partimize katılan her bir ferdin bizlere güç katacağına inancımız tamdır. Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun açtığı bu kutlu dava yolunda Genel Başkanımız Mustafa Destici öncülüğünde hep birlikte yürüyeceğiz. Ayrıca 24 Ekim’deki kongremizde seçilen yönetimimizde görev dağılımı yaptık. Parti üyelikleri ve görevlendirmelerin hayırlı olmasını diliyor her birine başarılar temenni ediyorum. Bugün buraya gelerek bizleri onurlandıran başta Adem Köse Başkanımız olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. İl Başkanı Adem Köse ise, “Allah hepinizden razı olsun. Bu davaya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu güzel yolda bu güzel davada hep birlikte yürüyeceğiz, güzel yerlere geleceğiz. Genel Başkanımızın selamlarını getirdim. Yönetimimize başarılar diliyorum. Allah hepinizin yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı.

GÖREVLENDİRMELER ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU


Bir süre önce Kadın Kolları Başkanı olarak görevlendirilen Şirin Orçun, BBP Karacasu İlçe Başkan Vekilliğine getirilirken, Kadın Kolları Başkanlığına Ayşegül Cırt atandı. Mehmet Marangoz Başkan Yardımcısı, Ayça Yıldırım İlçe Sekreteri, Gökhan Kocabıyık Teşkilat Başkanı, Ali Şen Teşkilat Başkan Yardımcısı, Ömer Şavk Alperen Ocakları Karacasu İlçe Başkanı, Mualla Madran Kültür ve Sanat Etkinlikleri Başkanı, Suat Sancak AR-GE Birim Başkanı, Kenan Şen Basın-Yayından Sorumlu Başkan, Uğur Timur İdari İşler Başkanı, Kadriye Şen Disiplin Kurulu Başkanı, Bekir Kahyaoğlu Danışman, Adil Kabasakal Seçim İşleri Başkanı, Cem Körpınar Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Başkan, Emrah Bilgili Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Görevlendirilen bu isimlere yetki belgeleri İl Başkanı Adem Köse tarafından takdim edildi. İlçe teşkilat mensuplarının hazırladığı aperatifler misafirlere ikram edilirken hep birlikte yapılan duanın ardından parti içinde istişareye geçildi.