Demokrasinin başkenti olarak anılan Aydın, siyasi parti liderlerini ağırlamaya devam ediyor. Son dönemde birçok siyasi parti liderlerinin ziyaret ettiği Aydın’a 2 Aralık Perşembe günü Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül geliyor. Nisan ayından bu yana üçüncü kez Aydın’a gelecek olan Sarıgül, ilk olarak partisinin il başkanlığı binasında basın açıklamasında bulunacak. Sarıgül, akabinde saat 13.15’te Işıklı Mahallesi’nde muhtarlarla bir araya gelecek.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Programın ardından Sarıgül, Engelliler Derneği’ni akabinde Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek Aydın temaslarını tamamlayacak. Sarıgül’ün ziyareti öncesi Türkiye Değişim Partisi Aydın İl Başkanlığı, hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Güzel ve Türkiye Değişim Partisi Batman İl Başkanı Hüsamettin Adanır da Sarıgül’ün ziyareti öncesi Aydın’a geldi. Hazırlıklarda sona geldiklerini belirten Türkiye Değişim Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan, Genel Başkanları Sarıgül’ü Aydın’da en güzel şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

“VERİMLİ BİR ZİYARET OLACAK”

Genel Başkanları Sarıgül’ü Aydın’da ağırlayacakları için çok mutlu olduklarını ifade eden Türkiye Değişim Partisi Aydın İl Başkanı Yasan, “Genel Başkanımız, 7 aylık bir sürede üçüncü kez Aydın’a gelecek. Ege Bölgesi’ndeki ziyaretlerini genel başkanımız, Aydın’dan başlatacak. Kendisi Aydın’ı ve Aydınlıları çok önemsiyor ve seviyor. İlimizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya gelecek. Halkın nabzını tutacak. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinleyecek. Bizler ve Aydın için verimli bir ziyaret olacak.” dedi.

“AYDIN’I ÇOK ÖNEMSEYEN BİR GENEL BAŞKANIMIZ VAR”

Genel Başkan Yardımcısı Güzel ise Ege siyasetini Aydın’ın yönlendirdiğini belirterek, “Bu anlamda Genel Başkanımız ziyaretlerine Aydın’dan başlayacak. Aydın’ı çok önemseyen bir genel başkanımız var.” diye konuştu. Parti olarak 67 ilde örgütlendiklerini, 61 ilde ise kongrelerini gerçekleştirdiklerini dile getiren Güzel, “Partimiz, herkesi kucaklayan bir partidir. Hudut ve bayrak birliği diyen tüm herkese partimizin kapısı açıktır.” şeklinde konuştu.