Toptan ve perakende telefon ile aksesuarların satılacağı şubenin açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, oda başkanları, fenomen Murat Övüç esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İzmir’den gelen Bando Takımı Bando Buffo ve Tahta Bacaklar'ın gösteri yaptığı açılışta, oldukça renkli görüntüler ortaya çıktı. Açılış kurdelesini Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, oda başkanları ve işletme sahibi Ümit Dumanoğlu birlikte kesti. Kurdele kesiminin ardından birçok ürün açılışa özel fiyatlarla satışla sunuldu. Vatandaşların indirimli ürünlere yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

‘HAYIRLI OLSUN’

Görkemli açılışa katılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Değerli arkadaşımız Ümit Dumanoğlu kendisine teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok başarılı bir iş hayatı var. Bu konuda kendisini takdir ediyorum. Kendisiyle tanıştığımız günden bu yana ilerleyen bir başarı çizgisi var. İnşallah bunu daha da ileriye götür. Tabi birçok zorlukla karşılaştı ama bunların hepsinin üstesinden geldi. Zorluklar insanların hayatında çeşitli sınama sebepleri. İnşallah Nazilli’mize güzel hizmetler üreterek daha işler yapacağımızı düşünüyoruz hayırlı, uğurlu olsun. Allah bol kazançlar versin” dedi.

‘HERKESİN AYAĞINA SAĞLIK’

İş yeri sahibi Ümit Dumanoğlu açılış konuşmasında, “Nazilli’mize daha iyi hizmet verebilmek için toptan ve perakende telefon aksesuar mağazamızı hizmete açtık. İnşallah hemşerilerimize faydalı olabiliriz. Tüm halkımızı iş yerimize bekleriz. Açılışa katılan başta Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan olmak üzere oda başkanlarımıza, halkımıza çok teşekkür ediyorum. Herkesin ayağına sağlık” ifadelerini kullandı.