BAL’da 5 Aydın ekibinin yer aldığı grupta kıyasıya rekabet yaşanırken 5. Haftada ilginç sonuçlar alındı. Aydın derbisinde Aydın Büyükşehir Belediyespor, evinde Yıldızspor’a 2-1 mağlup oldu. Yıldızspor, bu sonuçla ligdeki ilk galibiyetini alarak Aydın BŞB ile puanını eşitlerken 5 puanda kalan Aydın BŞB, ligde 2. kez mağlup oldu.
Efeler 09 SFK, Muğla deplasmanında konuğu olduğu Yatağanspor’u tek golle mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Yeşil beyazlılar, bu sezonki 3. galibiyetini alarak puanını 11’e çıkartırken liderlik koltuğuna oturdu. Haftanın sürprizine ise Eşin Grup Sökespor imza attı. Haftaya lider giren Bornova Yeşilova’nın konuğu olan Kırmızı Lacivertliler, güçlü rakibini tek golle mağlup ederek ilk üç puanını aldı. Puanını 6’ya çıkartan Sökespor, şampiyonluk için umutlandı.
Çine Madranspor ise evinde ağırladığı Alaçatıspor’a son dakikada kalesinde gördüğü golle 3-2 mağlup olarak önemli bir fırsatı tepti. Yeşil sarılılar, bu sezonki ikinci mağlubiyetini alırken 7 puanda kaldı. Alınan bu sonuçların ardından Efeler 09 SFK, liderliğe yükselirken Çine Madranspor 4., E.G. Sökespor 7., Aydın Büyükşehir Belediyespor 8. ve Yıldızspor ise 9. basamakta yer aldı.