Aydın Birinci Amatör Küme 7. Grup’ta şampiyonluk hedefi ile sahaya inen Didim ekibi Altınkumspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, hazırlık maçlarına da başladı. Antrenör Volkan Dok yönetimde sezona iddialı hazırlanan kırmızı-lacivertliler, ilk hazırlık maçında kendisi ile aynı ligde olan 6. Grup ekibi SHÇEK Spor’a deplasmanda konuk oldu.

BAŞKAN MAKASÇIOĞLU ÇİÇEK VERDİ, ÇİÇEK ALDI


Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da oynanan karşılaşmayı Altınkumspor Başkanı Özgür Makasçıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tribünden takip etti. Başkan Makasçıoğlu, maç öncesinde SHÇEK Spor Antrenörü Cemal Aris’e çiçek takdim ederek başarılar diledi. Altınkumspor’da forma giyen Mert Aydınyol’un babası Yılmaz Aydınyol ise Başkan Makasçıoğlu ve Antrenör Dok’a çiçek vererek yeni sezonda başarılar diledi.

ALTINKUMSPOR UMUT VERDİ


Kıran kırana geçen maçın ilk yarısını Altınkumspor, Özer’in penaltı golü ile 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda iki takım da oyuncu değişiklikleri yaparak tüm oyuncularına forma şansı verdi. İkinci yarıya iyi başlayan Altınkumspor, Oruçhan’ın attığı golle skoru 2-0’a getirdi. Son dakikalarda sahneye çıkan SHÇEK Sporlu Batıkan maçın skorunu belirledi: 2-1. İlk hazırlık maçını kazanan kırmızı-lacivertliler yeni sezon öncesi umut verirken, takımın hazırlık maçlarına devam edeceği bildirildi.