Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup ekiplerinden Aydın Yıldızspor’da Kulüp Yöneticisi Tuğrul Çıvgın’ın doğum günü unutulmadı. Efeler’deki Yıldız Kıraathanesi’nde Kulüp Yöneticisi Tuğrul Çıvgın’ın 66. yaş gününü kutlamak için toplanan mavi beyazlı yönetim, yöneticisine sürpriz hazırladı. Doğum günü sürprizine Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Çıvgın’ın dostları da katıldı.

ÇIVGIN TEŞEKKÜR ETTİ

Sürpriz doğum günü kutlaması karşısında mutluluk yaşayan Çıvgın, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesti. Sürprizden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Çıvgın, doğum gününü kutlayan yönetim kurulu arkadaşlarına ve herkese teşekkür etti.

“KULÜBÜMÜZÜN BAŞARISI İÇİN ÇABALAYAN YÖNETİCİMİZDİR”

Kulübünün bugünlere gelmesinde emek veren her yöneticisinin kıymetli ve değerli olduğunun altını çizen Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, “Tuğrul Çıvgın ağabeyimiz kulübümüzle özdeşleşmiş ve diğer yöneticilerimiz gibi her zaman kulübümüzün başarısı için çabalayan bir yöneticimizdir. Biz de bu özel gününde yönetim kurulu üyeleri ile beraber yanında olup doğum gününü kutladık. Yöneticimiz Tuğrul Çıvgın’a yeni yaşının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.