2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, ligde 13 maçta 5 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak topladığı 19 puanla 6. Basamakta bulunuyor. Takımının ligdeki performansı ile ilgili değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Kadir Kar, lig öncesi hedefledikleri noktanın üzerinde çıktıklarını belirtti.

PLAY-OFF’A KALACAĞIZ

2. Lig’in yeni takımlarından biri olduklarına dikkat çeken Kar, “Kulübümüz 2 Lig’de şampiyonluk oynamış bir camia. Geçen sezonki sıra dışı şampiyonluktan sonraki bu ilk yılımız. Şuan ligde 19 puanımız var. İç sahada 6 maçta 4 galibiyetimiz var. Mütevazi bir camiayız. Kulübümüz fedakarlık yapıyor. Sezon başında yönetim de istediğimiz oyuncuları aldı. İniş çıkışlı bir dönemdeyiz. Akhisar ve Uşakspor maçları dışında dış sahadaki performansımız da fena değildi. Pendikspor’u kenara koyarsak lig ikincisiyle 2 puan farkımız var. Hedefe oynuyoruz. Nazilli Belediyespor taraftarına yarışmacı bir takım olacağımızı söylemiştik. 34. Hafta sonunda play-off oynama hedefine ulaşacağız” dedi.

LİG DENGELİ

Ligdeki takımların birbirleriyle denk güçlere sahip olduğunu söyleyen Kar, “İki maç üst üste kazanan sıralamada kendine yer edinebiliyor. Mağlup olan alt sıralara düşüyor. İstatistiklere bu yansıyor. Az gol atılıp az gol yiyen takımlar var. Sabırlı olan takım bu grupta istediğini alır. Bu grupta kim play-off oynarsa sürpriz olmayacaktır” diye konuştu.

TRANSFER RAPORU SUNACAĞIM

Devre arasında yönetime transferle ilgili rapor sunacağını kaydeden Kar, şöyle konuştu: “Eksik gördüğümüz mevkilere takviyeler yapacağız. Bertu kaliteli oyunculardan bir tanesi. Ne kulübüyle ne oyuncuyla temas kurmadık. Ben de yönetime bu oyuncuyla ilgili talepte bulunmadım. Kupa ile birlikte daha devre arasına kadar 5 müsabaka var. Oyuncularımızdan memnunum. Transfere son iki maç kala düşüneceğiz. Karnemizi önümüze koyarak yönetim kurulu ile görüşme yapacağız. Süper Lig’den takip edilen oyuncumuz var. Kulübün yetkilileri gelip Tarsus maçında oyuncumuzu izlediler. Benimle de temasa geçtiler. Devre arasında ne olur bilemiyorum.”

EFE’Yİ KAZANMAK İSTİYORUM

Göztepe’den kiralanan Efe Binici’den yeterli performansı alamadığını da dile getiren Kar, “Efe sıradışı bir oyuncu. Bu oyuncuda baskı yaratıyor. Çok şans verdim. O kaliteden istediğimiz verimi alamadık. Futbolcuyu kaybetmek istemem. Cezalandırarak bazen futbolcuyu kazanabilirsiniz. Ama Efe’nin sorumluluk alması lazım. Formanın değerini bilmesi lazım. İnşallah güvenimize cevap verir. Vermezse nice Efe’ler bu takıma gelip gitti. Olumlu tepki vermezse formayı hak eden alır” ifadelerini kullandı.