12-14 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul’da Türkiye Aerobik Cimnastik Federasyonu’nun düzenlediği Cimnastlig Müsabakaları’nda 3. Lig 9-11 yaş kategorisine, Didim AcroGym Spor Kulübü de katıldı. 29 kulüp, 150 sporcunun katıldığı yarışmada kulüp sporcuları takım olarak Türkiye 2.’si olurken, bireysel olarak da altın, gümüş ve bronz madalya kazandı.

“DİDİM’İN ADINI DUYURUYORUZ”


Kulüp Başkanı Özgür Günal, Kulüp Antrenörü ve aynı zaman Günel’in eşi İrina Günal, sporcular ve veliler Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Antrenör İrina Günal, Bulgaristan’da elde ettikleri başarıyı İstanbul’da da sürdürdüklerini kaydederek, “Bireysel olarak Trio dalında Ada Eylül Bülbül, Azra Canpolat, Naz Yeşilkaya gümüş, Tek kızlarda Azra Canpolat altın ve tek erkeklerde Jan Kemal Günal altın madalya kazandı. Takım olarak Türkiye ikincisi olduk. Federasyon başkanı tebrik etti. Didim kendisi büyük değil ama başarılarımızla adını duyuruyoruz.” dedi.
Kulüp Başkanı Özgür Günal ise yıllardır küçük bir alanda çalıştıklarını kaydederek, sponsor desteği olmadan kendi imkanları ve velilerin imkanlarıyla çalışmalar sürdürdüklerini belirtti.


YER KULLANIMI KONUSUNDA BAŞKANDAN DESTEK


Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise başarılarından dolayı Didim AcroGym Spor Kulübü’nü tebrik ederek, “Didim bireysel spor dallarında başarı elde eden bir yapısı var. Okçuluk ve tekvandodan sonra cimnastikte de başarıların gelmesi sevindirici. Bu anlamda bizler de sizin yanında olacağız. Çalışma alanı anlamında yeni mahalle parkındaki düğün salonunu tahsis edebiliriz. Geniş bir yer ama yeni yaptığımız gençlik merkezinin alt kısmındaki geniş yeri bireysel sporlar için yeniden tasarlayabiliriz. Bu konuda bir çalışma yaptıracağım ve sizlerin de kullanımına sunacağız.” dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan Atabay, Antrenör İrina Günal ve madalyalı sporculara hediyeler verdi.