Nazilli Belediyesine ait nikah salonunda Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından topuz eğitimi ve gösterisi gerçekleştirildi. Etkinliğe, topuz eğitmeni Ankara’dan eğitmen Serpil Durmaz katıldı. Eğitim öncesi Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan uğrayarak kuaförlere eğitimde kolaylıklar diledi. Eğitime Özcan’ın yanı sıra Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Olcay Akyıldız, Nazilli Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Suna, Nahit Menteşe Kız Meslek Lisesi Kuaförlük Bölümü öğrencileri ve oda üyesi esnaflar ile çalışanları katıldı.

‘ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK’

Nazilli’nin başarılı işlere imza attığını ve gelecekte de bu başarıların devamının geleceğini söyleyen Başkan Kürşat Engin Özcan, “Yıllardır ülkenin kalkınmasında, gelişiminde, üretiminde, savunmasında büyük emekleri olan bir ilçeyiz. Başarılı insanların olduğu bir yer. Bu güzel ilçemizde daha fazla güzellikler katan, başarılar elde eden arkadaşlarımızla birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Oda başkanımıza düzenledikleri bu seminerden dolayı teşekkür ediyoruz. Alınan hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve çağa ayak uydurulması açısından önemli bir etkinlik. Büyük bir emek var İnşallah yarışmaya katılan arkadaşımızla birincilik gelir” diye konuştu.

‘YARIŞMACI ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Pandemi sürecinde bu gibi etkinlikleri yapamadıklarını ancak önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan eğitim ve etkinliklerin olduğunu müjdeleyen Kuaförler ve Berberler odası Başkanı Olcay Akyıldız, “Bugün düzenlemiş olduğumuz topuz ve türban eğitiminde katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Nazilli’miz için verimli olur. Pandemi dolasıyla hiçbir etkinlik yapamadık. İnşallah önümüzdeki günlerde, tedbirler el verdiğince 2022 bizim yıllımız olsun diyorum. Eğitimler, seminerler sektörümüzün gerektirdiği her türlü programı yapmayı planlıyoruz. Yarışmacı arkadaşımıza başarılar diliyoruz. Nazilli’mize güzel haberlerle dönmesi dileğiyle” dedi.