Nazilli’de yaklaşık 45 bin üyeye sahip “Nazilli Bayanları” isimli sosyal medya grubu tarafından Ahmet Şensan Düğün Salonu’nda kadınlar matinesi düzenlendi. Nazilli’de, 8 yıl önce bir grup kadın tarafından sosyal medyada kurulan ‘Nazilli Bayanları’, kadınlar matinesini gerçekleştirerek doyasıya eğlendi. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın da açılışına katıldığı Kadınlar Matinesi, müzisyen Ali Dereli ve Bemol Müzikal Hüseyin Şahinoğlu’nun hareketli şarkılarıyla devam ederken, Ege’nin divası İsmoş’un şarkılarını hep birlikte söyleyen kadınlar muhteşem bir geceye imza attı.

‘YARINLAR SİZLERLE DAHA GÜZEL OLACAK’

Açılış konuşmasını yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Değerli Nazilli Bayanları ekibi, bu çok güzel organize edilmiş sosyal aktiviteyi düzenledikten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Geleneksel hale gelen Kadınlar Matinesi maalesef salgından dolayı 2 yıldır ertelenmişti. Sizleri tekrar böyle bir etkinlikte görmek çok güzel. İnşallah yarınlar daha güzel olacak sizlerle daha güzel olacak. Kadınsız bir hayat, çiçeksiz bir bahçeye benzer. Siz kadınlarımız bizleri dünyaya getiren, bizi bugünlere getiren, bizlerin bugünün yiğitleri olmamıza yegane insanlarsınız. Sizlere ne kadar şükretsek az olur. Sağ olun, var olun, hayırlı akşamlar iyi eğlenceler” dedi.

‘SİZLERLE GURUR DUYUYORUM’

Nazilli Bayanları Kurucusu Bahar Beşer ise uzun bir aradan sonra kadınlar matinesinde tekrar bir araya gelmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Hepinize ne kadar teşekkür etsem az. Çoğunuzu tanıyorum aslında ama burada bu etkinliği her yaptığımda çok heyecanlanıyorum. Şöyle bir etrafıma baktığımda genel anlamda hep kadınların çok güçlü olduğunu görüyorum. Özellikle Nazilli’nin Kadınları daha başka çalışkan ve güçlü. Bu şekilde platformlar daha büyük şehirlerde bulamıyoruz. Ben izlerken hepinizle gurur duyuyorum. Siyasette, basında, esnaf her yerde kadınlarımız var. Böyle düşündüğümde Ulu önder Atatürk’ün bir sözü aklıma geliyor, bizim de logomuzda var, “Dünya üzerinde gördüğünüz her şey kadının eseridir.” Tekrar hoş geldiniz iyi eğlenceler” dedi.
Konuşmaların ardından Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Bayanları Kurucusu Bahar Beşer ve grup üyeleri harmandalı oynadı. Bol bol fotoğrafların çekildiği eğlencede geceye Ege’nin divası şarkılarıyla ve muhteşem sahne performansıyla damgasını vurdu. Gece hediye çekilişi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.