Didim Derneğine destek sunanlara teşekkür belgesi verilmesi öncesinde Dernek Başkanı Mehmet Soysalan bir konuşma yaptı. Soysalan, "Didim Derneği’nin
40. kuruluş yılında düzenlenen geleneksel kahvaltı buluşmasına ait fotoğraflar ve etkinlikte Didim kent ve doğal yaşam dengesinin korunmasına yönelik katkı koyan Didim sevdalı kişilere sunduğumuz teşekkür belgesi örneğini sizlerle paylaşmak isteriz. Didim kent ve doğal yaşamına katkı koyan, emeklerini esirgemeyen çok fazla sayıda kişi olduğunu biliyoruz. Her birimizin Didim’e geliş nedeni farklı farklı olsa da hepimiz Didim’in havasına ve doğasına hayran kalarak burada yaşamaya karar verdik. Didim bize yer verdi, yuva oldu. Her birimizi koşulsuz kabul etti. Şimdi bizler, ona bu desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bize kucak açan kentimizin yüreğinin güzelliğinin sesi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Düzenlediğimiz dayanışma kahvaltısında bizi yalnız bırakmayan tüm Didim sever dostlara teşekkür ediyoruz." dedi.
Didim Derneği'ne katkı sunanlara teşekkür belgesi verildi. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay adına belgesini CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak aldı.