Maç sonu açıklama yapan Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Kadir Kar, “İç sahada mutluyuz, İstediğimiz puanları alıyoruz. Ama deplasmanda bir türlü beklenen puanları getiremiyoruz” dedi.

“İÇ SAHADA MUTLUYUZ”

“Zor bir dönemden başımız dik çıktık” diyen Kar, şanssız bir dönemden geçtiklerini ifade ederek, şunları kaydetti: “Takım içinde düşüşler oldu. Bu uzun maratonda normal. Hayat zaten zorlu, mücadele etmek gerekiyor. Futbolda da aynı şekilde. Takımım bir karakter gösterdi. 1-0 önde başladık, rakip kırmızı kart gördü, geldiler, maç 1-1 oldu. 1-1’den sonra rakibin lehine 2-1 olabilirdi. Sonra yine kendi lehimize çevirmesini bildik. İç sahada 6 maç oynadık. 4’ünü kazanıp 2 de berabere kaldık. İç sahada mutluyuz. İstediğimiz puanları alıyoruz. Ama deplasmanda bir türlü beklenen puanları getiremiyoruz. Kalan 4 maçta en iyi skorları almak istiyoruz. Ankara Demir’den puanla dönüp içerideki Eskişehir ve Karacabey maçlarından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Zor bir dönemden başımız dik çıktık."

KAR, TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Maçta umutsuzluğa kapılmadığını ifade eden teknik patron Kar, “1-1’den sonra umutsuzluğa kapılmadım. Her zaman doğruları yaptığına inan bir yapıda oldum. Rakip 10 kişi kaldı, uzun zamandan beri kazanamama sendromu geri çekilmemize sebep oldu. Rakibin yaratıcı oyuncularıyla bulduğu gol var. Oyuncularım oyundan düşmedi. Toparlanıp golü bulduk. Kırşehir Belediyespor iyi bir takım. İyi bir hocaları var. Allah onların da yolunu açık etsin. Herkese şans verdik dakika aldılar. Şans vermeye de devam edeceğiz. Hep beraber yaşayıp neyin ne olduğunu göreceğiz. Bu takım yarışmacı bir takım olacak. Uşak ve Akhisar’da olduğu gibi düşüşlerimiz oldu. 34 hafta sonunda bu takım play-off oynayan takım olacak. Taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda oldular. Bize inanmaya devam etsinler” ifadelerine yer verdi.