Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta ligin en genç ekiplerinden ve ilk iki haftada 2 puan toplayan Aydın Yıldızspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda konuk olduğu Muğlaspor ekibi Yatağanspor’a 2-0 boğun eğerek ligdeki ilk yenilgisini almanın üzüntüsünü yaşamıştı. Ligin dördüncü haftasında evinde oynayacağı Bornova Yeşilovaspor maçının hazırlıklarına devam eden mavi-beyazlıların idmanını Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup lideri Aydınspor’un Kulüp Başkanı Yunus Ertan, İkinci Başkan Uğur İşitman ve Sportif Direktör Tayfun Ünal ziyaret etti. Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha’da yapılan ziyarette Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir ve kulüp yöneticileri hazır bulundu.

ERTAN: YILDIZSPOR BİZİM KARDEŞ KULÜBÜMÜZ


Ziyarette baklava ikram ederek mavi-beyazlı takıma moral veren Başkan Ertan, Başkan Özcan ve Sportif Direktör Özdemir’e isimlerinin yazılı 09 numaralı Aydınspor formalarını hediye etti. Ertan, “BAL’da Efeler’i temsil eden takımlarımızı ziyaret ediyoruz. İlk olarak Efeler 09 Spor FK’yı ziyaret ettik. Şimdide Aydın Yıldızspor’a ziyaret gerçekleştirdik. Daha sonra Aydın Büyükşehir Belediyespor’u ziyaret edeceğiz. Efeler’imiz için üç takımımız da bizim için kıymetli. Yıldızspor’a ligde başarılar diliyoruz. Güzel bir sezon geçirmelerini temenni ediyoruz. Onlar bizim kardeş kulübümüz. Yıldızspor’un güzel yerlere geleceğini düşünüyorum” dedi.

ÖZCAN: BAŞKANIMIZ MUKAN PERİNÇEK’İ ÖRNEK ALIYORUZ


Aydınspor forması hediyesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özcan Aydınspor’u çok sevdiklerini belirterek, “Benim için çok değerli bir forma. Aydın’ımızın takımı bizim için her zaman Aydınspor’dur. Aydınspor şuanda bulunduğu ligi hak etmiyor. Aydınspor en üstlerde olmalı. Bizlerde onların altında olmalıyız. Aydınspor hem benim, hem de kulübüm için çok değerli. Futbola 13 yaşında Aydınspor’a başladım. Profesyonel takım dahil olmak üzere Aydınspor’un her yaş kategorisinde formasını gururla terlettim. Şimdi de başkanlığını yaptığım Yıldızspor’da Aydınspor terbiyesi ile o dönemde Kulüp Başkanımız Mukan Perinçek’i örnek alarak kulübümü daha iyi yerlere getireceğim. Aydınspor Başkanı Yunus Ertan’a idmanımıza yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.