Aydın Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Kurşunel ile saha komiserleri ile problem yaşayan gazetecilerden Ramazan Aydemir’i bir araya getirdi. Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında yapılan görüşme sonrasında iki taraf arasında yaşanan gerginlik, İl Temsilcisi Açıkgöz’ün arabuluculuğu ile son buldu. Görüşme sonunda birlikte dostluk pozu veren Başkan Kurşunel ile Gazeteci Aydemir, saha komiserleri ile gazeteciler arasında yaşanan problemi konuşarak çözdü.

“BİRBİRİMİZE DAİMA YARDIMCI OLMAYA ÖZEN GÖSTERECEĞİZ”


Saha komiserleri ile gazeteciler arasında yaşanan gerginliğin Aydın futboluna bir faydası olmayacağını savunan Kurşunel, gerginliğin sürmesinin anlamsız olduğunu belirterek, “Biz spor camiası olarak büyük bir aileyiz. Spor medyası ve saha komiserleri, bu ailenin birer ferdidir. Türkiye Futbol Federasyonu yerel ligler talimatında saha komiserleri gazeteci arkadaşlarımıza karşı çok katı kurallar uygulamıştı. Bu uygulamalar olayları bu noktaya taşımıştı. Yapmış olduğumuz görüşmede problemlerin çözümü noktasında anlaştık. Yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırdık. Hepimiz Aydın futbolu için emek veren taraflarız” dedi.

ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ


Gazeteci Ramazan Aydemir ise “Bundan sonraki süreçte ilişkilerimizi birbirimize karşı atacağımız adımlarla daha da sağlamlaştıracağız. Her iki taraf için yaşanan gerginliğin bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Birbirimize karşı saygımızı bozmadan herkes görevini yapacak. Bu görevleri yaparken de birbirimize daima yardımcı olmaya özen göstereceğiz” dediler. Gazeteciler ile saha komiserleri artık, maçlarda eskiden olduğu gibi yine uyum içerisinde iyi geçinerek örnek olmaya devam edecek” diyerek gazetecilerin artık maçlarda rahatlıkla görevlerini yapabilecek olmasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi.