Aydın’ın Efeler ilçesindeki Doğu Gazi Bulvarı’nda hizmet veren Hayal Çiçekçilik, son dönemde birçok sektörde yapılan fiyat artışlarına rağmen kendi ürünlerinin satış fiyatlarına zam yapmadı. Bu dönemde fiyat artırma yerine Hayal Çiçekçilik, ‘Özel günlerde kimse çiçeksiz kalmasın’ sloganıyla indirim kampanyasını hayata geçirdi. Yerli ürünlerinin yanı sıra dolar artışına rağmen ithal ürünlerine de indirim uygulayan Hayal Çiçekçilik, hayata geçirdiği bu indirim kampanyasıyla vatandaşların yanında oldu.

“ÇİÇEKÇİLİK ADINA TÜM ÜRÜNLERİMİZ DÜKKANIMIZDA BULUNUYOR”


Hayal Çiçekçilik olarak her zaman müşteri odaklı bir hizmet anlayışını benimsediklerini belirten işletme sahibi Asiye Çakmak, “Geçmiş yıllarda part-time olarak bir çiçekçinin yanında üç yıl boyunca çalıştım. Şu anda Adnan Menderes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde öğrenciyim. Okulların pandemi nedeniyle kapalı olmasının ardından kendi yerimi açmaya karar verdim. Sekiz ay önce açtığım bu işletmemizde Aydın halkına hizmet veriyoruz. A’dan Z’ye çiçekçilik adına tüm ürünler dükkanımızda bulunuyor. Buket, arajman, yapay çiçek, saksı çiçeği, gelin arabası ve sünnet arabası süslemesi, çelenk yapıyoruz. Nişan, düğün, doğum günü organizasyonlarını gerçekleştiriyoruz. Yerli çiçekten ithal çiçeklere kadar hepsini dükkanımızda bulunduruyoruz. Orkide başta olmak üzere tüm çiçeklerimiz var. Teraryum ve güzel arajmanlarımız da dükkanımızda bulunuyor. Geniş bir ürün yelpazesine sahibiz.” dedi.

“KİMSE ÇİÇEKSİZ KALMASIN”


Özel günlerde indirim kampanyası başlattıklarını kaydeden Çakmak, “İşletme olarak uygun fiyatlarla çiçek başta olmak üzere tüm ürünlerimizin satışını gerçekleştiriyoruz. Bulunduğumuz konum, üniversite öğrencilerin çok fazla yaşadığı bir mahalle. Bu anlamda kendimin de üniversite öğrencisi olmam sebebiyle üniversite öğrencilerimize yönelik indirim kampanyası başlatmaya karar verdik. Çünkü öğrenci arkadaşlarımızın yurt, yeme-içme, ulaşım derken çok fazla bütçeleri kalmıyor. Öğrencilerimiz vesilesiyle bu Öğretmenler Günü başta olmak üzere tüm özel günlerimizde yüzde 10 indirim uygulamaya karar verdik. Öğrencilerimiz sayesinde tüm Aydın halkımıza bu kampanyadan yararlanmalarını sağladık. Özel günlerde herkesin sevinmesi ve kimsenin çiçeksiz kalmamasını istiyoruz. Çünkü özel günlerde çiçekler, çok büyük anlam ifade ediyor. Biz de özel günlere eşlik etmek için çiçek başta olmak üzere yerli ve ithal tüm ürünlerimizde indirim uyguluyoruz. Herkes sevdiğini mutlu etsin, evine çiçek götürebilsin diye böyle bir indirim yapıyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu kampanyamızdan herkesin faydalanmasını istiyoruz.” diye konuştu.

“ADRESE TESLİMATIMIZ VAR”


Hayal Çiçekçilik olarak internet sitelerinden online ödeme de alabildiklerini dile getiren Çakmak, “İşletme olarak hayalcicek.com diye internet adresimiz var. Bu internet adresimizden müşterilerimiz ürün ve fiyatlara ulaşabilir. Müşterilerimiz bu internet adresimiz üzerinden de sipariş oluşturabilir. Birbirinden güzel rengarenk çiçeklerimiz için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımız da var. Facebook adresimiz hayal çiçek, instagram adresimiz hayal.cicekcilik, whatsapp numaramız ise 0534 724 56 84’tür. İşletme olarak adrese teslimatımız var. Birbirinden güzel rengarenk çiçeklerimiz için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm Aydın halkını, Hayal Çiçekçilik’e davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.