Yatırım programına göre kırsal ve kentsel ayrımı gözetmeksizin tüm mahallelere hizmet götürmeye devam eden Germencik Belediyesi, son olarak Gümüşyeni Mahallesi'ne el attı. Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in talimatı ile çalışmaya başlayan belediye ekipleri; mahalleye muhtarlık hizmet binası, köy çeşmesi ve giriş takı kazandırdı.

ÖNDEŞ HİZMETLERİ İNCELEDİ


Yaklaşık 250 kişinin yaşadığı mahalleyi ziyaret eden Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Muhtar Adnan Kırcı ile birlikte yapılan hizmetleri inceledi. Daha sonra Muhtar Kırcı ve mahalle sakinleri ile kahvehanede bir araya gelip, sohbet eden Başkan Öndeş, yaptıkları hizmetlerin Gümüşyeni Mahallesi'ne hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Öndeş, gösterdikleri ilgi için de mahalle sakinlerine teşekkür etti.

"ESERLER KAZANDIRIYORUZ"


Germencik'in mahallelerinde modern ve şık bir görüntü oluşturmaya çalıştıklarını belirten Başkan Öndeş, "Gerek kent estetiği, gerekse çevre düzenlemesi adına projelerimizi uygulamaya devam ediyoruz. Alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra köylerimize köy çeşmesi, giriş takı, muhtarlık binası gibi eserler kazandırıyoruz. Son olarak Gümüşyeni Mahallemizin talebi ve ihtiyacı üzerine planlamalarımız dahilinde çalışmalarımızı gerçekleştirdik" dedi.