Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Minibüs Garajı'na el attı. Minibüsçü esnafından gelen talep üzerine Büyükşehir Belediyesi ekipleri, garajda çalışma başlattı. Garaj zemininde zamanla yıpranan ve çöken parke taşlarını yenilemek için harekete geçen ekipler, iş makinesi ile parke taşlarının tamamını söktü. Ekipler, garaj zeminini tamamen yenilemesinin ardından, çevre düzenleme çalışması da yapacak.
Garajda devam eden çalışmaları İYİ Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek inceledi. İstek'e inceleme sırasında Aydın Büyükşehir ve Koçarlı Belediye Meclisi Üyesi Mevlüt Şahinci ile Koçarlı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Karakuş eşlik etti.

TEŞEKKÜR ETTİ


Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alan Meclis Üyesi Şahinci de, " Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, minibüsçü esnafımızın talebini gerçekleştiriyor. Garajımız çok kısa bir süre sonra yenilenmiş şekliyle hizmete devam edecek. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.