Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Efeler 09 SFK ile Sökespor, geçtiğimiz hafta sonu sahada karşı karşıya geldikten sonra bu kez teknik direktör konusunda birbirlerine rakip oldu. Efeler 09 SFK’nın elinden teknik direktör Hakan Şimşek’i kapan Sökespor’un yeni hocasıyla anlaşmasının perde arkası ortaya çıktı.

EFELER 09 SFK İÇİN GELDİ, SÖKESPOR’U BEĞENDİ

Efeler 09 SFK Yöneticileri, Sökespor ile oynadıkları maç öncesinde anlaşma sağladıkları teknik direktör Hakan Şimşek’i maça davet etti. Davet üzerine Aydın’a gelen tecrübeli hoca Şimşek, maçı tribünden takip etti. Efeler 09 SFK’nın 2-1 kazandığı maçın ardından Yeşil Beyazlı kulüpte geçici olarak Teknik Direktörlük görevine getirilen Erman Kırmızı, sportif direktörlük görevine dönerken kulübe imza atması beklenen Şimşek, Sökespor’dan gelen telefon üzerine beklemeye geçti.

MAKARAÇ DEVREYE GİRDİ

Alınan mağlubiyetin ardından Sökespor Yönetimi, Teknik Direktör Metin Altınay’ın sözleşmesini feshederek Şimşek’e teklif götürdü. Kırımızı Lacivertli Kulübün Başkanı Tamer Makaraç, Isparta’daki tanıdıkları vasıtasıyla iletişime geçtiği Şimşek’i Söke’ye davet etti. Son anda Efeler 09 SFK’nin teklifini geri çeviren Teknik Direktör Hakan Şimşek, Başkan Makaraç ve yöneticilerle bir araya gelerek kendisine sunulan teklifi kabul etti.

HOŞUMA GİDEN SÖKESPOR OLDU

Sökespor ile anlaşan Şimşek’in yönetime, “Maçta iki takımı da izledim. Sökespor bu ligin üstünde bir oyun ortaya koydu. Şuan ligde 2 puanı bulunuyor. Bu takımın gerçekten hak ettiği yer burası değil. Bu takımın oyunu daha çok hoşuma gittiği için Sökespor’u tercih ettim” dediği öğrenildi.