Sultanlar Ligi’nde 9. Hafta mücadelesinde Karayolları’nı 3-0 mağlup eden Aydın’ın Sultanları 2 maçlık mağlubiyet serisine son vererek moral buldu. Hafta içerisinde Challenge Cup Kupası’nda mücadele edecek Mavi Beyazlılar’ın anterönürü Alper Hamurcu, Karayolları maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ZOR BİR EKİPLE KARŞILAŞTIK

Hamurcu, puan vermeden mağlup ettikleri Karayolları’nın genç bir kadrosunun olduğunu belirterek, “Karayolları, çok uzun zamandır oluşturmuş olduğu genç kadro ve çok saygı duyduğum Antrenörleri Hüseyin abi ile oynaması hem çok keyifli hem de bir o kadar zor takımlardan bir tanesi. Yine aynı şekilde maçın başından sonuna kadar hiç bir suretle maçı bırakmadan son ana kadar mücadele eden bir oyun oynadılar. Dirençlerine karşı yapmamız gereken en önemli şey aynı şekilde direnç göstermekti ve oyuncularım bunu en iyi şekilde yerine getirdiler. Özellikle defans iş bölümünde göstermiş olduğumuz performans maçı kazanmamızdaki en önemli faktörlerden bir tanesiydi” dedi.

TARAFTARIMIZI SALONA BEKLİYORUZ

Challenge Cup’a odaklandıklarını ifade eden Hamurcu, “Şimdi önümüzde Challange kupası maçımız var. Bu maça da olabildiğince dikkatli bir şekilde hazırlanıp iyi bir voleybol ile kazanmak istiyoruz. Bütün Aydın halkını maçta bizi desteklemeye de davet ediyoruz” diye konuştu.