Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'ta sezonun ikinci hafta maçında İncirliova Belediyespor, evinde Davutlar Belediyespor'u ağırladı. İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Sahası'nda oynanan maçı İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Kaykı, Davutlar Belediyespor Kulübü Başkanı İsmail Enver Tütüncü, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve yaklaşık 600 taraftar izledi.

İKİ KIRMIZI KART ÇIKTI


Hakem Ercan Aydın’ın yönettiği karşılaşma kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Gergin geçen maçın 15’inci dakikasında İncirliova Belediyespor’dan forvet oyuncusu Kemal Yatmaz, kırmızı kart gördü. Rakibinin 10 kişi kalmasının ardından, maçtaki etkinliğini artıran Davutlar Belediyespor, girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına ise İncirliova Belediyespor iyi başladı. 80’inci dakikada da Davutlar Belediyespor’dan Sabi Varlı, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. İncirliova Belediyespor, son dakikalarda bulunduğu pozisyonları gole çeviremedi. Maç, golsüz beraberlikle sona ererken, her iki takım da bir puana razı oldu. Puanını İncirliova Belediyespor da Davutlar Belediyespor da 4’e çıkardı.