İncirliova, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın uyumlu çalışmasının meyvesini hizmet ve yatırım olarak almaya devam ediyor. Şimdiye kadar birçok çalışmaya birlikte imza atan Aydın Büyükşehir ve İncirliova belediyeleri, kreş projesini de iş birliği içerisinde gerçekleştirecek. Büyük öneme sahip olan projenin hayata geçmesi için yapılan çalışmalarda, büyük mesafe kat edildi. İmar planı değişikliklerinin kabul edilmesinin ardından proje ihale aşamasına geldi.

365 GÜNDE YAPILACAK

Büyükşehir Belediyesi, İncirliova Belediyesi'nin Sandıklı Mahallesi'nde kendisine tahsis ettiği alanda projenin yapımı için ihaleye çıktı. 19 Kasım’da yapılacak ihalenin sonuçlanmasının ardından, tek katlı 440 metrekare alanlı kreşin yapımına başlanacak. Yüklenici firma, kendisine yer tesliminden itibaren 365 günde çalışmalarını tamamlayacak.

"BÜYÜKŞEHİR, KÜÇÜK ŞEHİR YOK"

İncirliova halkına ve kendilerine verdiği destekten dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden İncirliova Belediye Başkanı Başkan Aytekin Kaya, "Büyükşehir, küçük şehir yok. Sağ olsun Özlem Başkanımız, her sıkıntımızda yanımızda oldu. 'Alo' dediğimizde Büyükşehir’de bütün işlerimiz çözülüyor. Her zaman desteğini yanında hissettiğimiz Büyükşehir ile kreş projemizi birlikte hayata geçireceğiz. Büyükşehir ile birlikte İncirliova'ya daha nice yatırım ve hizmetler kazandıracağız" dedi.