Koçarlı'nın en büyük mahallerinden biri olan Yeniköy'de Kazım Karabekir Sokağı üzerinde bulunan isimsiz park, zamanla kullanılmaz hale geldi. Muhtar Yüksel Bıçakçı ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine Belediye Başkanı Nedim Kaplan, atıl vaziyetteki parkı modern bir parka dönüştürmek için düğmeye bastı. Başkan Kaplan'ın görevlendirmesi ile harekete geçen belediye ekipleri, parkta yaptıkları yenileme çalışmalarında, sona yaklaştı.

KAPLAN İNCELEMELERDE BULUNDU

Yeniköy Mahallesi'ni ziyaret eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Meclis Üyesi Murat Uncu ve Muhtar Yüksel Bıçakçı ile birlikte, çalışmaların devam ettiği parkta incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında parkta oyun oynayan çocuklara eşlik eden Başkan Kaplan, spor aletlerini denedi. Kaplan, parkta tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi için belediye ekiplerine talimat verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtar Bıçakçı, Başkan Kaplan ve ekibine mahallesine gösterdiği ilgi için teşekkür ederek, şunları söyledi: "Parkımız atıl durumdaydı, oyun grupları eskiydi. Vatandaşlarımız ve çocuklarımız, kötü durumdaki parka gitmek istemiyordu. Mahalle sakinlerimizden gelen talep üzerine Belediye Başkanımız Sayın Nedim Kaplan’dan parkın yenilenmesini istedik. Sağ olsun başkanımız, hemen çalışmaları başlattı. Şu anda parkımız tamamlanma aşamasına geldi. Oyun gruplarımız yenilendi, spor aletleri kuruldu. Oturma gruplarının gelmesi ve çevre düzenleme çalışmasının yapılması ile birlikte parkımız tamamlanacak."