Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta ligin en genç ekiplerinden Aydın Yıldızspor, ikinci hafta evinde oynadığı lider Efeler 09 Spor FK ile golsüz berabere kalarak liderlik fırsatını kaçırdı. Ligin ilk iki haftasında şampiyonluk adaylarından Eşin Grup Sökespor ve Efeler 09 Spor FK ile golsüz berabere kalarak 2 puan toplayan Aydın Yıldızspor’da Sportif Direktör Göksel Özdemir takımın gidişatından memnun. “EFELER’İ YENSEK LİDERDİK” Efeler 09 Spor FK maçını değerlendiren Yıldızspor Sportif Direktörü Göksel Özdemir, “Efeler 09 Spor FK maçı mücadele anlamında çok üst düzey bir maçtı. İlk yarı Efeler bizden çok daha iyiydi ama ikinci yarı bizim daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. İlk yarı Efeler, ikinci yarı biz skoru lehimize çevirebilirdik. İki taraflı, iki parçalı bir maç oldu ama en önemli konulardan bir tanesi centilmence bir maç oldu. Herhangi bir sıkıntı tribünlerde ve saha içerisinde yaşanmadı. Dolayısıyla maç dostane bir şekilde başladı ve bitti. Biz Efeler gibi güçlü bir takım karşısında oyuncularımızın göstermiş olduğu mücadele ve gelişimden mutluyuz. Bugün Efeler 09 FK Spor 4 puanla liderse biz Efeler 09 Spor FK’yı yensek lider olacaktık. Bu tür maçları oynayarak oyuncularımız gelişim kat edecek. Biz iki zorlu maçımızı atlattık” dedi.

“HERKES BİRBİRİNİ ÇOK CİDDİYE ALACAK”

Zorlu bir ligde mücadele ettiklerinin altını çizen Özdemir, “Biz bu süreçte ligin en ciddi takımlarıyla oynadık ve onlara karşı kazanma şansımız olduğu anlar da oldu. Biz bu maçlardan aldığımız 1’er puanı genç oyuncularımızın lige tutunmaları ve adapte olmaları adına çok önemli görüyoruz. En azından lig sıralaması için bile bu iki puan çok önemli. Bu ligde bir şey var ki herkes herkesten puan alabiliyor. Bu ligde kimse kolay lokma değil. Herkes bunu görüp, bundan sonra herkes birbirini çok daha ciddiye alacak. ‘Benim kadrom iyi, kazanırım’ havasından ziyade artık her takım her takımı daha çok ciddiye almak zorunda” diye konuştu.

“KAZANMA SERİSİ BAŞLATMAK İSTİYORUZ”

Oyuncularının performansından son derece memnun olduğunu belirten Özdemir, “Oynadıkça çok daha iyi olacaklar. Ligi oynadıkça tanıyorlar ve öğreniyorlar. Önümüzdeki haftalara daha güvenle bakıyoruz. Kazandığımız ve kaybettiğimiz maçlar da olacak. Biz pozisyon zenginliği açısından takımdan memnunuz. Oyuncularımızın hepsi genç ve oynadıkça gelişiyorlar. Çok deneyimli oyuncularımız yok. Onların pozisyonlara girmesi bizim için önemli. Gol meselesini sorun yapmıyoruz ve problem olarak görmüyoruz. Bu takım galip gelecek golü de atacak. Oyuncularımıza bu anlamda güveniyoruz. Bundan sonra artık kazanma serisi başlatmak istiyoruz. Oyuncularımızı bu konuda hazırlıyor ve motive etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Öte yandan, mavi-beyazlılar bu hafta deplasmanda Yatağanspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Hazırlıkların ise galibiyet üzerine yapıldığı bildirildi.