Aydın’da ihtiyaç sahibi vatandaşların en büyük destekçilerinden biri olan Aymelek Derneği, MHP Efeler Kadın Kolları İlçe Başkanı Edeviye Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Altınbaş ve MHP’li Bozkurt, karşılıklı istişarelerde bulundu.

“ÇOK MUTLU OLDUM”

MHP’li Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Altınbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Aydın MHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı sayın Edeviye Bozkurt ve yönetimi ziyaretimize geldiler. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Keyifli ve faydalı sohbette bulunduk. Her daim beklerim. Bazı duygular kelimelerle ifade edilmez. Çünkü kelimeler yeterli gelmez. Nice Asena'lar var sancağa elif misali direk olan, nice Asena'lar var kılıç kuşanıp namerdin boynunu vuran, nice Asena'lar var Huri’leri kıskandırıp Alperen'lere sultan olan, selam olsun adsız Asena bacılara.”

“ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN”

Ziyaretle ilgili MHP’li Bozkurt ise sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu: “Peygamber Efendimiz bir hadis-i şerifinde şöyle buyurmaktadır, ‘Herhangi bir genç yaşlılığından dolayı bir ihtiyara hürmet eder ise Yüce Allah da yaşlandığında ona hürmet edecek kimseler halk eder.’ Aymelek Derneği’ni ve sevgili Yurdagül Altınbaş başkanımızı ziyaret ettik. Kendilerinden yaşlılarımız için yaptıkları ve yapacakları faaliyetleri hakkında bilgi aldık. Geçmişten, geleceğe bahsederken o kadar güzel bir sohbet gerçekleştirdik ki zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Engin tecrübelerini bizimle paylaşan sohbetine doyamadığımız Yurdagül Altınbaş ve ekibine bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz. Allah onlardan razı olsun. En kısa sürede tekrar bir araya gelmek için sözleştik.”