İş yoğunluğunu azaltmak için İçişleri Bakanlığı’nca uygulamaya alınan konsept nüfus müdürlüklerine Aydın da eklendi. Kentte yeni binasına taşınan İl Nüfus Müdürlüğü’nün yapılan çalışma ile konsepti yeniden tasarlanarak fiziki ve teknik kapasitesi arttırıldı. Sağlanan teknoloji desteği ile binada hizmet süreleri kısalarak yoğunluk azalacak.

BEĞENİSİNİ DİLE GETİRDİ

Yeni konseptiyle Aydınlılara hizmet verecek olan İl Nüfus Müdürlüğü’nün yeni konseptinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Aydın ve ilçelerine, yeni konsept Nüfus Müdürlüklerimiz yakıştı mı yakıştı? Aydın'da, İl Nüfus Müdürlüğümüz ile birlikte 11 İlçe Nüfus Müdürlüğümüz, yeni konseptle hizmete hazır. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, hayatımızın her anında” notuyla beğenisini dile getirdi.

“TEŞEKKÜRLER SAYIN BAKANIM”

Bakan Soylu’nun paylaşımı üzerine AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ise sosyal medyadan, “Teşekkürler Sayın Bakanım” ifadelerine yer verdi. Nüfus Müdürlüklerinin yeni konsepti, sosyal medya kullanıcılarından da tam not aldı.