Programı, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya duyurdu. Başkan Kaya, Aktepe’nin hayırseverlerin destekleri ile yeniden hayata dokunacağına inandığını söyledi.
Aydın’ın İncirliova ilçesinde çatı işçiliği yapan babasına geçen yıl yardım ederken elektrik akımına kapılan ve iki kolu omuzdan kesilmek zorunda kalan 18 yaşındaki Samet Aktepe için İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, seferber oldu. Samet'e protez kollar takılması için Başkan Kaya'nın girişimleri sonucunda Aydın Valiliği'nin izni ile 25 Mart'ta yardım kampanyası başlatıldı. 2 milyon 60 bin liranın toplanması hedeflenen kampanya, kamuoyunda da karşılık buldu. Hayırseverler, kampanyaya şimdiye kadar 1 milyon 368 bin lira destek verdi. Tedavisinin gerçekleştirilmesi için 692 bin liraya daha ihtiyacı olan Samet Aktepe, ünlü sanatçı Haluk Levent’in Star TV’de bugün saat 20.00’de yayımlanacak olan programının canlı yayın konuğu olacak.

DESTEK ÇAĞRISI

Programı, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Kaya, Aktepe’nin hayırseverlerin destekleri ile yeniden hayata dokunacağına inandığını belirterek, “Değerli vatandaşlarımız; talihsiz bir kaza sonucu kollarını kaybeden Samet Aktepe’nin protez kol tedavisi için başlatılan yardım kampanyasında bugün itibariyle 1 milyon 368 bin lira bağış toplandı. Tedavi için 692 bin liraya daha ihtiyaç var. Bizi umutlandıran en önemli gelişme ise bu akşam yaşanacak. Samet kardeşimiz, milyonların gönlünde taht kuran, gençlerin arkadaşı, dertlilerin sesi, Türkiye’nin Haluk Abi’si, değerli sanatçımız Haluk Levent’in Star TV’de yayınlanacak olan programının canlı yayın konuğu olacak. İnşallah bu akşam, değerli sanatçımız Haluk Levent’in de desteğiyle tedavi için kalan tutar toplanacak ve Samet kardeşimiz tüm yardımseverlerin desteğiyle yeniden hayata dokunacak. Programı izlemeniz ve destek olmanız dileğiyle” ifadelerini kullandı.

BAĞIŞ İÇİN HESAP BİLGİLERİ

Başkan Kaya, bağışlar için açılan yardım hesabını da paylaştı. Aydın Valiliği’nin onayıyla açılan hesap bilgileri şöyle; “Hesap sahibi: Samet Aktepe. Hesap No: 96563343-5001 797- Ziraat Bankası İncirliova Şubesi IBAN: TR70 0001 0007 9796 5633 4350 01”