Germencikspor Kulübü Başkanı Turgay Çapakçıoğlu ve yönetimi, antrenör Mete Kırbıyık'ın talebi doğrultusunda transfer çalışmalarında atağa kalktı. Yoğun tempoda sürdürdükleri transfer çalışmalarını kısa sürede tamamlayan Başkan Çapakçıoğlu ve yönetimi, kadroyu 12 oyuncu transferi ile güçlendirdi. Çeşitli mevkilerde görev yapan futbolcular Serdar Sağdıç, Erdem Artıran, İsmail Akbaba, Muhammet Koyun, Cihan Peker, Gökhan Eliuz, İbrahim Orcan, Hakan Kahraman, Serkan Alagöz, Serkan Cingöz, Giray Gaffur Girgin ve Sezer Küçük, kendilerini Germencikspor’a bağlayan sözleşmelere imza attı. Yeni transferlerin yanı sıra altyapıdan 3 oyuncunun da dahil edildiği toplam 24 kişilik kadro, İlçe Stadyumu'nda antrenör Kırbıyık ve yardımcı antrenör Erdem Kaplan'ın yönetiminde, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

“HİÇBİR SIKINTIMIZ YOK”

Germencikspor Kulübü Başkanı Turgay Çapakçıoğlu, kulübe verdikleri destekten dolayı Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve meclis üyelerine teşekkür ederek, “Transfer çalışmalarımızı tamamladık. Maddi ve malzeme yönünden hiçbir sıkıntımız yok. Destekleri için Belediye Başkanımız Fuat Öndeş ve meclis üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onların katkıları ile harcamalarımızı yaptık” dedi.

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

16 haftalık maratonun kendilerini beklediğini anlatan Başkan Çapakçıoğlu, “Elimizde şu anda 24 kişilik bir kadromuz var. Üst sıraları zorlayacak bir kadro kurduk. Sahaya çıktığında centilmence elinden gelenin en iyisini yapacak, kendi takım arkadaşlarını ve rakip takım oyuncularını kırmayacak, hakemle didişmeyecek oyuncuları seçtik. Bunun aksini yapan oyuncu zaten kulübümüzde barınamaz. 4 haftadır, haftada beş gün idman yapıyoruz. İyi duruma geldik” dedi. Yeni sezonun 6-7 Kasım’da oynanacak maçlarla başlayacağını hatırlatan Başkan Çapakçıoğlu, sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.