Yamalak Mahallesinde meydana gelen olayda Hüseyin Şentürk (71) eşi Huriye Şentürk (70) ve kızı Sevda Şentürk'ü (48) tabancayla vurarak öldürdü. Şentürk, karısı ve kızını kurşunladıktan sonra eve 1 kilometre mesafedeki cemiyet alanı kenarında yola park ettiği araçta kafasına sıkarak intihar etti. Sevda Şentürk, olay yerinde hayatını kaybederken anne Huriye Şentürk ise hastane yolunda yaşamını yitirdi.

ARACINDA KAFASINA SIKTI

Edinilen bilgilere göre 3 yıl kadar önce yaşlı çift arasında anlaşmazlık çıktı. Bu anlaşmazlık sebebiyle Hüseyin Şentürk, yakınlarının ifadesine göre zaman zaman evinden ayrı yatak yorgan attığı arabada yaşamaya başladı. Öte yandan Huriye Şentürk'ün eşi için bir dönem uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi. Şentürk, olay günü saat 18.00 sıralarında evine gidip karısına ve kızına tabancayla ateş açtı. Anne Huriye Şentürk, hastane yolunda kızları Sevda Şentürk olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan yaşlı adam 1 kilometre ileride 35 AN 7529 plakalı aracının içinde intihar etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AYRI AYRI MAHALLELERDE DEFNEDİLECEKLER

Yaşlı çiftin 55 yıllık evli olduğu, bir süre önce geçimsizlik sebebiyle ayrı yaşamaya başladıkları öğrenildi. 3 çocuk sahibi olan çiftin aslen Karacasu'da bağlı Karacaören Mahallesinden oldukları ve Hüseyin Şentürk'ün okullarda temizlik görevlisi olarak çalıştığı, 25 yıl kadar önce emekli olduğu öğrenildi. Kocası tarafından öldürülen Huriye Şentürk ve kızı Sevda Şentürk Yamalak Mahallesinde, Hüseyin Şentürk ise Karacaören Mahallesinde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.