AYTO’nun Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Coşkun Cerit başkanlığında, odanın M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Cerit, 28 ülkeyi temsil eden Asya- Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu’nca düzenlenen CACCI 9. Yerel Oda Ödülleri Yarışması’nda üyelerine yönelik oda çalışmaları ile AYTO’nun birinci olduğunu belirterek, “CACCI, yerel Odaların, hizmet bölgelerindeki sanayi, ticaret ve toplumsal refahına katkı sağlayan “Üye odaklı uygulamalarını” belirlemek için “CACCI Yerel Oda Ödülleri Yarışması”nı başlattı. Odamıza ve çalışmalarımıza emek veren AYTO Yönetim Kurulumuz, siz değerli Meclis Üyelerimize, Genel Sekreterimiz ve personelimize ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum” dedi .

2020 FUAR TAKVİMİ BELİRLENDİ


TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken konuşmasında Ekim ayı içerisinde yerel ve ulusalda yapılan çalışma ve görüşmelere değindi. Aydın Ticaret Odası olarak farklı sektörden komite üyeleri ile fuar çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Ülken, “Pandemi dolayısıyla oldukça uzun bir zamandır fuar organizasyonları gerçekleştirilemiyordu. Yakın zamanda YÖREX Fuarı’na katıldık. Üyelerimiz için B2B görüşmelere de olanak sağlayan verimli bir fuar oldu. Aynı zamanda 2022 fuar takvimimizi de oluşturduk, görüş ve taleplerinize sunduk” diye konuştu.

BAŞARIMIZDA ÜYELERİMİZİN KATKISI BÜYÜK

CACCI 9. Yerel Oda Ödülleri Yarışması ve Oda çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Ülken, “CACCI 9. Yerel Oda Ödülleri Yarışmasına politikadan, ticarete, ticaretten ekonomiye, ekonomiden sosyo –kültürel hayata yön veren üye odaklı çalışmalarıyla başvuran Odamız Asya- Pasifik Ticaret Odaları arasında kente ve AYTO Üyelerine yönelik yaptığı çalışmalar ile en başarılı Oda seçildi. Göreve geldiğimiz günden bu yana AYTO Yönetimi olarak Üyelerimizin ticari hayatlarının gelişmesi ve kente değer katmak için birçok girişim ve proje hayata geçirdik. Bugün 28 ülkeyi temsil eden Asya- Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu, Oda olarak elde ettiğimiz uluslararası proje başarılarından ve üyelerimiz için ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan sadece biri. Bu başarıda Meclis Başkanımızın belirttiği gibi, siz değerli Meclis Üyelerimizin de katkısı büyük, AYTO olarak üyelerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Toplantı sonunda güncel ekonomi konularında değerlendirmelerde bulunuldu ve AYTO Meclis Üyelerinin sektörlerine yönelik sorun ve talepleri ele alındı.