Sökespor’a gönül veren Ahmet ve İsmail Arat kardeşlerin kurduğu Söke Masters Spor Kulübü, Sökespor ile Yıldızspor maçı öncesinde anlamlı bir organizasyon düzenledi. Sökespor’da yıllarca forma giyen ve taraftarların sevgisini kazanan eski oyuncular, Söke İlçe Stadı’ndaki organizasyonda yıllar sonra yeşil sahada ilk kez buluştu.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Kendi isimlerini taşıyan Kırmızı Lacivertli formaları giyerek sahaya çıkan Sökesporlu eski futbolcular, dostluk maçı yaptı. Maçta Göztepe'nin Millî futbolcu Fuji Mehmet, Kaptan Mustafa Yağcı Arslan Yavuz, Hulki Garip, Ali Fırat Abdullah Coşkun, Coşkun Iltüzer, Cevdet Capar, Mehmet Üzüm, Ahmet Aysu, Kerrar Kolcu, Rahmi Almazlar, Nail Ozkaya, Engin Çaycı, Mehmet yıldız, perdeci Ahmet Yaman, Erol Yıldız, Nazif Çetin, Fuat Evren Gül, Kemal Yardımcı Yardımcı, Veli Devrim Yerli, Özgür Yılmaz, Mehmet Paksoy, Canavar Hüseyin, Haluk Akyaldız, Mehmet Çavdar ve Mustafa Kavruk gibi çok sayıda eski futbolcu yer aldı. Dostça biten maçta heyecanlı ve duygusal anlar yaşandı.

AYAKLARINA SAĞLIK

Sökesporlu eski oyuncuları yeniden yeşil sahalarda buluşturmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Ahmet Arat ve İsmail Arat, “Söke Master Spor Kulübü olarak ilk buluşmamızı gerçekleştirdik. Söke’de spora ve futbola hizmet etmiş efsaneleri yeşil sahada buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi dolayısı ile organizasyonu sınırlı tuttuk. En kısa zamanda daha geniş katılımlı yemek organizasyonunda buluşmayı planlıyoruz. Kulüp yöneticilerimiz adına katılan tüm sporcularımıza çok teşekkür ederiz. Ayaklarınıza sağlık” dedi.