Koçarlı'ya bağlı Yeni Mahalle'de faaliyet gösteren Cemre Pide Salonu'nun sahibi Alaaddin Yamaç'ın hazırladığı birbirinden lezzetli pideler, Aydın ve ilçelerinin yanı sıra farklı illerden vatandaşların da beğenisini topladı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Yamaç, ikinci şubeyi açmaya karar verdi. Yeni şubesinin açılışını, unutulmaz kılmak için Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. kuruluş yıl dönümünde yapan Yamaç, açılışın ardından, ilk iş olarak Türk Bayrağı'nın sembolleri olan 'ay' ve 'yıldız' şeklinde pide yaptı. Yamaç, hem Cumhuriyet Bayramı, hem de yeni şubenin açılış coşkusunu birlikte yaşadı.

32 YILLIK TECRÜBE


42 yaşındaki pide ustası Alaaddin Yamaç, pide sektöründe 10 yaşından beri hizmet verdiğini belirterek, "Kendime ait olan Cemre Pide Salonu’nu 2014 yılında açtım. Yaptığımız pide çeşitleri çok beğenildi. Sadece Aydın ve ilçelerimizden değil, farklı illerden vatandaşlarımız da pide çeşitlerimizi tadıp, çok beğendi. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine ikinci şubemizi hizmete açmaya karar verdik. 250 metrekare genişliğindeki bahçeli yeni şubemiz, ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

ATATÜRK’E TEŞEKKÜR ETTİ


Yeni şubesinin açılışını, özellikle Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. kuruluş yıl dönümüne denk getirdiğini dile getiren Yamaç, "Hem Cumhuriyet Bayramı, hem de yeni şubenin açılış coşkusunu birlikte yaşamak istedik. İlçemizin önemli lezzetlerinden olan pideyi, bayrağımızın sembolleri olan 'ay' ve 'yıldız' şeklinde hazırladık. Bunu da ilk müşterimize ikram ettik. Bize ikinci şubeyi açma mutluluğu yaşatan müşterilerimiz ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.