Didim’de 29 Ekim coşkusu miniklerle yaşandı. İlçede faaliyet gösteren Didim Çocuk Akademisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı renkli gösterilerle kutladı. Belediye önünde toplanan akademi yöneticileri, minik öğrenciler ve aileleri bando eşliğinde marşlarla birlikte Yeni Mahalle Parkı’na kadar yürüdü. Minikler ve aileleri ellerinde Türk bayraklarıyla yürürken sokak ve cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşlar alkışlarla 29 Ekim coşkusuna ortak oldu. Yeni Mahalle Parkı’nda sona eren yürüyüşün ardından Didim Çocuk Akademisince hazırlanan gösteriler sahnelendi.

RESİM SERGİSİ AÇILDI


Gösteri öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulup akabinde İstiklal Marşı okundu. Etkinlik öncesinde konuşan Didim Çocuk Akademisi Kurucusu ve Müdiresi Eda Demir, tüm Didim halkının 29 Ekim Bayramı’nı kutlarken, 29 Ekim coşkusunu birlikte kutlamak adına bu etkinliği yaptıklarını ifade etti.
Ardından minik öğrenciler öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları oyunları ve şarkıları seslendirirken renkli görüntülerin yaşandığı etkinlik aileleri mutlu etti.
Gösterilen ardından “Cumhuriyet çocukları” adlı resim sergisinin açılışı yapıldı.