İlçede bulunan Gökkuşağı Kafe’de yapılan toplantıda Sarıbaş’ı AK Parti İlçe Yönetimi, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, parti mahalle başkanları, bazı muhtarlar ve partililer karşıladı. Belediye Başkanı Mehmet Erikmen de toplantıya katılım sağlarken toplantıda kürsü ve mikrofon bulunmaması işleyişi güçleştirdi. Toplantıda konuşan Sarıbaş’ın, “Muhalefette asla bir lider figürü ortaya çıkamamıştır. Çıkmaz da… 5 benzemez bir araya geliyorlar Recep Tayyip Erdoğan’ı düşürebileceklerini zannediyorlar. Bunların Türkiye umurlarında değil. Türkiye’nin gelişmişliği inanın umurlarında değil. Bunlar sadece kafalarına koymuşlar Recep Tayyip Erdoğan’ı yok edelim. Nasıl olursa olsun” şeklindeki ifadeleri dikkat çekti. Genel Merkez’de AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı olan Sarıbaş’ın toplantının basına açık bölümündeki konuşmasında Karacasu adını hiç zikretmemesi, halkı yakalamak için ilçeye dair göndermelerde bulunmadan konuşmayı tamamlaması dikkat çekti.

UYUMLU ÇALIŞMA VURGUSU


“Buraya bu saatte aşınızı, işinizi bırakıp geldiniz, hakkınızı helal edin” diyerek konuşmasına başlayan Sarıbaş, “81 il AR-GE Başkanları olarak çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede bulunuyoruz. İllerimizde neler yapmalıyız, bunları anlatıyoruz. Kendimi bölgelerimize dağılarak bölgelerimize özel eğitimler gerçekleştirdik. Aydın’ı doğusu-batısı diye iki ayırarak özel eğitim çalışmaları düzenledik” dedi. Parti olarak hedefleri olduğunu vurgulayan Sarıbaş, “Önümüzde en yakın 2023 hedefimiz var. Bu hedefe doğru ilerliyoruz. Partililerimiz 2023’te kendimizi nerede görmek istiyoruz. İlk olarak bunu anlamamız gerekiyor. 2024’te belediye başkanımız nerede olmak istiyor? Bu davaya hizmet eden arkadaşlarımız kendilerini nerede görmek istiyor? Bu çok önemli bir bakış açısı. Bu doğrultuda hedeflerimizi koyarak çalışmaları sürdürmemiz gerekiyor. Bizler için çok çok kıymetlisiniz. Bizler Cumhurbaşkanımız gibi mahalle başkanlarımıza ve muhtarlarımıza çok kıymet veriyoruz. 2023 bu anlamda çok önemli. Mahalle başkanlarımız olarak sizlerin sahada İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız, İlçe Gençlik Kolları Başkanımızın uyumlu çalışmaları bizler için çok çok önem arz ediyor. Cumhurbaşkanımız da sürekli bunu dile getiriyor, bunu aklınızdan çıkarmayın. Sizlerin çalışması, uyumu bizler için çok büyük önem arz ediyor” dedi.

“MUHALEFET YALAN SÖYLÜYOR”


Sarıbaş konuşmasının devamında, “Muhalefetin ortaya koyduğu yalanlar var. Bizler partili kardeşleriniz olarak biliyorum ki bu yalanlara asla inanmıyorsunuz. Bunların asla arkasından gitmiyorsunuz. Muhalefette asla bir lider figürü ortaya çıkamamıştır. Çıkmaz da… 5 benzemez bir araya geliyorlar Recep Tayyip Erdoğan’ı düşürebileceklerini zannediyorlar. Bunların Türkiye umurlarında değil. Türkiye’nin gelişmişliği inanın umurlarında değil. Bunlar sadece kafalarına koymuşlar Recep Tayyip Erdoğan’ı yok edelim. Nasıl olursa olsun. Bunların sizin evlatlarınız geleceği umurlarında değil. Biz yarını kurtarmak için bu davaya sahip çıkmıyoruz, biz geleceği kurtarmak için davamıza sahip çıkıyoruz. Çalışmalarımız bu bilinçle bu düsturla yol alırsa eğer ben inanıyorum ki 2023’te partimizi yine 19 yıldır iktidarda tuttuğumuz gibi daha nice 19 yıllarda da iktidarda olacağı inancındayım. Bu inancı asla aklınızdan çıkarmayın kıymetli kardeşlerimiz. Bizler İlçe Başkanımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza güveniyoruz. Bizim tüm dava kardeşlerimize güvenimiz tam. Sizler bizim yüreğimizin en güzel yerindesiniz. Bir kardeşiniz olarak her zaman yanınızdayım” dedi. Konuşmaların ardından basına kapalı şekilde karşılıklı istişareye geçildi.