ADÜ Didim MYO Aşçılık Programı Öğr. Gör. Şef Mehmet Taş tarafından verilen eğitimde, “Mutfakta Ar-Ge” konusu işlendi. Protokol kapsamında belediye personeline yönelik olarak verilmeye başlanan mesleki eğitimin ikinci aşamasında; mutfakta yaratıcılık modelinin etkin tablosunda yer alan ‘Kültür’, ‘Estetik’, ‘Teknoloji’, ‘Ürün’, ‘Servis’, ‘Yönetim’ ve ‘İnovasyon’ konularına değinildi.
TÜDAM ve Didim MYO, mesleki eğitimlere devam ediyor
ADÜ Türk ve Dünya Mutfakları Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÜDAM) ile Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından İzmir Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. personeline yönelik mesleki eğitimlere devam ediliyor.
Yorumlar