Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Belediyesi’ni ziyaret etti. Çerçioğlu’nun Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ile makamında bir araya geldiği ziyarette Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz, CHP Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş ve yönetimi ile meclis üyeleri hazır bulundu.

"HAYAT PAHALILIĞI ARTIYOR

Ziyarette konuşan CHP Germencik İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, çarşı-pazar ziyaretlerinde çiftçilerin zorlukla yaşadıklarını dile getirdiklerini belirterek, “Mazot, gübre ve tohum fiyatlarındaki artış, çiftçinin maliyetlerinin yanı sıra hayat pahalılığını da artırıyor” ifadelerini kullandı.

"HİBELERİMİZ DEVAM EDECEK"

Başkan Çerçioğlu da, çiftçilere destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi'nin Germencik'e yaptığı ve hayata geçireceği yatırımlar da konuşuldu. Başkan Çerçioğlu, Aydın'da kooperatifçiliğin daha da gelişmesi için Büyükşehir Belediyesi'nin süt soğutma tankı hibe ettiği Germencik Uzunkum Köyü ve Turanlar Köyü tarımsal kalkınma kooperatifleri örneğinde olduğu gibi hibelerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.