Karacasu’daki kuruluş yıl dönümü etkinlikleri ilçe semt pazarının da kurulduğu Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanındaki törenle başladı. İYİ Parti Karacasu İlçe Başkanı A. Ali Küpelioğlu, Kadın Kolları Başkanı Nihal Deliktaş, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bulum, Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt, partililer ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katıldığı etkinlikte Başkan Küpelioğlu, Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Küpelioğlu, günün anlam ve önemine ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

“BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

Küpelioğlu açıklamasında, “Bugün partimizin 4. kuruluş yıl dönümü. Vatanımıza, milletimize, halkımıza ve partililerimize hayırlı olmasını diliyorum. Başta Genel Başkanımız Meral Akşener’in de sorduğu gibi İYİ Parti kurulmasaydı ne olurdu diye soruyoruz biz de. İYİ Parti kurulmasaydı Türkiye’nin bugünkü durumunu hayal bile edemiyorum. İYİ Parti Türkiye’nin sigortası, halkın umudu oldu. Son günlerdeki ekonomik ve siyasi sıkıntılar içinde İYİ Parti başta olmak üzere Millet İttifakı olarak bu sıkıntıların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. İlk genel seçimde 13. Cumhurbaşkanının Millet İttifakı’ndan seçileceğini Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener söylemiştir. Buna canı gönülden inanıyoruz” dedi.

PİLAV HAYRI YAPILDI

Sözlerini sürdüren Küpelioğlu, “Amacımız Sayın Meral Akşener’i başbakan yapmaktır. Yani bu ne demektir, partimizi birinci parti yapmak demektir. Şu anda her ne kadar anketler yüzde 16 ile yüzde 20 arasında gösterse de genel seçime kadar bu oranın yüzde 27, yüzde 30 bandına çıkacağına ve birinci parti olacağımıza inanıyorum. Aynı şekilde Karacasu’da da iddialıyız. Hedefimiz yüzde 30, yüzde 32 bandına ulaşıp birinci parti olmaktır. Aydın’daki hedefimiz de aynıdır. Bu yolda bu hedefe bütün teşkilatlar olarak, Karacasu ilçe teşkilatı olarak yürekten inanıyoruz. İYİ Parti makulün partisi. Hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar bütün halkımızı İYİ Partili olmaya, İYİ Parti’nin yanında olmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu. Çelenk sunum töreninin ardından meydanda vatandaşlarla tavuk pilav hayrı yapıldı. Etkinliklerin, yönetim kurulu toplantısı ve Nazilli’deki kutlama programına katılımla devam edeceği bilgisi verildi.