İlk olarak İzmir Alsancak’ta açılan ardından İstanbul’da ünlü sanatçıları konuk ederek adını duyurduktan sonra tüm Türkiye’de ünlenen efsane gazino Maksim, Ayhan Balıkçı ve Cemal Beyaztaş iş birliğinde bu kez Kuşadası’nda hizmet verecek.

EĞLENCE SEKTÖRÜNE YENİ BİR SOLUK GELECEK


Bir zamanlar klasik gazinocuların en önemli isimleri Fahrettin Aslan ve Atalay Noyaner’in ortaklığıyla açılan, uzun süre hizmet verdikten sonra kapanan Maksim Gazinoları, Kuşadası’nda ‘Ada Maksim’ adıyla ünlü sanatçıları ağırlamaya hazırlanıyor. Türkmen Mahallesi, İlçenin hemen girişinde Atatürk Bulvarı Yat Limanı karşısında, 112 numarada yer alan bin 760 metrekarelik alanda yenilenen binada hizmete girecek olan Ada Maksim, 27 Ekim’de ilk olarak Bülent Ersoy’u ağırlayacak. 700 misafir ağırlama kapasitesine sahip Ada Maksim, 50 kişiye istihdam sağlayacak. Açılış öncesi basına tanıtım toplantısı düzenleyen Ada Maksim Gazinosu işletmecisi Ayhan Balıkçı ve Cemal Beyaztaş, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ada Maksim Gazinosu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Balıkçı, klasik gazino ortamını yeniden yaşatmak için yola çıktıklarını belirterek şunları söyledi:
“Bizim amacımız eğlence sektörüne yeni bir soluk getirmek. Yemekli her tür organizasyona da ev sahipliği yapacak işletmemizde çok özel sanatçıları konuk edeceğiz. Açılışımız Türk Müziğinin divası Bülent Ersoy ile olacak. Tüm Ege’nin kesişme noktası Kuşadası’nda, yaz-kış ünlü sanatçıları ağırlayacağız.”

KUŞADASI ÜNLÜLER GEÇİDİNE SAHNE OLACAK


Cemal Beyaztaş ise, “Burada siz basın mensuplarından isteğimiz yeni olan bu işletmemize destek vermeniz. Bülent Ersoy ile yapılacak açılışın ardından 29 Ekim Ebru Yaşar, 30 Ekim Selami Şahin, 3 Kasım Rubato, 5 Kasım Merve Özbey, 6 Kasım Muazzez Ersoy ve 13 Kasım’da Zara sahnelerimizde olacak. Ayrıca alt kadrolarımızda yerel sanatçılarımıza yer vereceğiz. Kuşadası'nda yeniden gazino anlayışını yaşatacağız” diyerek böyle bir işletmeyi Kuşadası'na kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.