A101, Aldın Aldın Ekim ayı fırsatları yayınlandı. Özellikle teknoloji ve beyaz eşyadaki teklifleriyle dikkat çeken A101 aktüel ürünler kataloğunda öne çıkan ürünleri birlikte ele alalım.

 

Teknoloji kategorisinde bizi ilk karşılayan ürünler uygun fiyata 4K çözünürlük sunan Toshiba ve Axen markalı TV’ler oluyor. Gelişmiş görüntü teknolojileri ve internete bağlanma gibi özellikler sunan smart TV yetenekli bu ürünlerin yansıra Piranha marka tablet Reeder’ın sevilen modeli P13 Blue da kendine yer bulmuş.

 

Beyaz eşya ihtiyaçlarınız için

 

SEG marka 5 kg kapasiteli çamaşır makinesi yine aynı markanın no frost buzdolabı ve bürolarınız için FLavel marka büro tipi buzdolabı aktüelde sunulan fırsatlardan.

 

Oyuncular için özel fırsatlar

 

A101 ekim aktüel ürünler kataloğunda dikkat çeken bir başka kategori ise bilgisayar oyuncularına yönelik ürünler oluyor. Piranha marka özel oyuncu kulaklığı, yine aynı markanın üretimi olan özel LED’li Türkçe Q klavye ve özel gaming mouse’a eşlik ediyor. PUBG sevenleri sevindirecek özel oyun kolu ve PC’nize USB aracılığı ile bağlayabileceğiniz çift analog joystikli oyun kolu da dikkati çeken diğer ürünlerden. YouTube videoları çekmeyi ya da Twitch yayınlarını sevenler için de ayaklı ışıklı tripod aktüele eklenmiş.

 

Tüm A101 fırsatlarından yararlanmak ve A101 aktüellerini kaçırmamak için sonaktueller.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.