Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Aydın Otomobil Sporları Kulübü (AYOSK) ve Koçarlı Belediyesi iş birliğiyle Koçarlı Tırmanma Rallisi düzenlendi. Atatürk Kupası'nın son ayağı olan ralli, Aydın'ı tepeden gören Adnan Menderes Kent Ormanı'nda gerçekleştirildi.

18 SPORCU KATILDI


Orman içinde yer alan 4,5 kilometre uzunluğundaki toprak parkurda 5 kategoride yapılan ralliye, aralarında AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim'in de bulunduğu toplam 18 sporcu katıldı. Vatandaşların büyük heyecan ve dikkatle izlediği ralli, sporcuların kıyasıya rekabetine sahne oldu.
Kadınlar kategorisinde Yasemin Erikli, dördüncü kategoride Kemal Şener, üçüncü kategoride Erdal Oral, ikinci kategoride Hakan Akman ve birinci kategoride Milletvekili Erim birinciliğe ulaştı.

TEŞEKKÜR ETTİ


Milletvekili Erim, şampiyonluk kupasını Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın elinden aldı. Dereceye giren diğer sporculara da kupalarını Kaymakam Ersin Tepeli, AK Parti İl Bakanı Ömer Özmen, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık ile siyasi parti ve kamu kurumu temsilcileri verdi.
Törenin son kısmında konuşan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, tırmanma rallisini geleneksel hale getirdiklerini belirterek, “Rallinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.