Akbudak, Mustafa Bayraktar’ın Kuşadası, Hüseyin Özkan’ın da Koçarlı kurucu ilçe başkanı olduğunu açıkladı. İYİ Parti'den ayrılan Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından kurulan Zafer Partisi'nin Aydın Kurucu İl Başkanlığı'na kısa süre önce MHP Aydın eski İl Başkanı Cem Akbudak atanmıştı. Görevi kabul etmesinin ardından, yönetimini ve ilçe teşkilatlarını oluşturmak için çalışmaya başlayan Akbudak, ekip arkadaşları ile kahvaltıda bir araya geldi.

İLDEN İLÇELERE DOĞRU TEŞKİLATLANMA


Keyif Bahçesi'nde düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarının karşısına geçen İl Başkanı Akbudak, Türkiye'de siyasetin çok farklı bir mecraya doğru gittiğini söyledi. Eski partisinin ismini söylememek için özen gösteren Akbudak, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile geçmişte aynı partide görev yaptığını hatırlatarak, "Kendileri Aydın'da bize görev vermek için aradıklarında, biz biraz düşündük, taşındık, samimi arkadaşlarımızla görüştük. Çünkü siyasi hayatımda dava arkadaşlarımla görüşmeden hiçbir zaman karar vermedim. Bu istişareyi yaptıktan sonra Aydın'da bu görevi yapmak için evet dedik. Ben, kurucular kurulu il başkanı olarak karşınızdayım. Geçmişteki siyasi tecrübemizden, siyasi birikimimizden istifade ederek, bir yol haritası olarak çalışmalarımıza başladık" dedi.

KARARSIZ SEÇMEN


Parti binasını tuttuklarını ve önümüzdeki günlerde açacaklarını dile getiren Akbudak, ilden ilçelere doğru teşkilatlanacaklarını söyledi.
Yapılan kamuoyu araştırmalarının yüzde 30'un üzerinde bir kararsız seçmenin olduğunu gösterdiğini dile getiren Akbudak, kararsız seçmenlerin muhalefetten de iktidardan da memnun olmadığını iddia etti.

“ATATÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ”


Uzun ve zor bir yola girdiklerinin farkında olduklarını anlatan Akbudak, “Aydın'da siyasi kulvarda yerimizi almak ve en önde olmak istiyoruz. Hiçbir siyasi parti ile sürtüşmemiz, şuyumuz, buyumuz olamaz. Biz kurucu ve mevcut Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ'ın dediği gibi Atatürk milliyetçiliğini yaygın hale getirmek istiyoruz. Atatürk milliyetçisiyiz. Bu ülkenin sevdalısı olan insanlarız. Bizim mücadelemiz Aydın'da birinci parti olmak. Siyaset iddia işidir. İddia olmadan siyasette başarılı olunmaz. Partimiz yeni kurulmasına rağmen Türkiye siyasindeki boşluğu doldurabilecek yapıya ve olgunluğa sahip. Biz de siyasi mücadelede başarılı olmuş, kendisini ispatlamış, halkta karşılığı olan arkadaşlarımızla Aydın'ın hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.

İKİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU


MHP Kuşadası eski İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar’ın Kuşadası, Hüseyin Özkan’ın da Koçarlı kurucu ilçe başkanı olduğunu açıklayan Akbudak, daha sonra ekip arkadaşlarını tanıttı.