Söke Lima Restoran’da düzenlenen kahvaltı etkinliğinde konuşan Ondört, “Söke’mizin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevremize duyarlılık ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek için bu göreve seçilmiş bulunmaktayız” dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZ ÇÖZÜM ODAKLI OLACAK"

Ondört, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kadınlar, çocuklar, emekliler, gençler ve ilçemizde yaşayan herkesin gönüllülük bilinci ile çalışmalarını yapan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Çevre bilinci, sulak alanların ve ormanların korunması gibi konuları, vatandaşlarımızı bu konular hakkında bilinçlendirmek. Bunlarla birlikle, kamu kurum ve kuruşları ile birlikte STK’lar ve odalar, derneklerle birlikte çalışmalar yapmak. Yaptığımız bu çalışmaları yöneticiler ile birlikte hayata geçirmek için çalışacağız. Yaptığımız bu çalışmalarımız çözüm odaklı olacaktır.”

"TÜM STK'LARI BİR ARAYA GETİRECEĞİZ"

Söke Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Neval Genç ise, “Kent Konseyi olarak, tüm sivil toplum kuruluşlarını bir araya getireceğiz. STK’lar ile birlikte projeler üreterek belediye meclisini de bu projelerimize dikkat çekerek aynı zamanda desteklerini de alarak Söke’mizin daha yaşanılabilir daha güzel bir Söke için çalışmalar yapacağız. Yapacağımız çalışmalar neticesinde başarılar yakalamak için STK’lar bizlere destek olurlarsa bu Söke’miz için olacaktır. Yeni oluşturduğumuz yeni yönetim kurulumuzun Söke’mize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.